.

Създадоха "обратен" чадър [+ видео]

Създадоха
Снимка: kazbrella.com

Чадърът е изключително удобно предпазно средство срещу дъжд. То обаче има един недостатък – пречи при интензивно движение от пешеходци, които също са отворили своите чадъри. Вече има решение на този проблем! Дженън Казим създаде „обратен чадър“, който се отваря наобратно и издутата му част действа като фуния над главата на потребителя.

 

Продуктът се казва „Казбрела“ на името на своя създател. Конструкцията му дава възможност на хората да не се блъскат в останалите минувачи, когато навън вали дъжд. Също така човек има панорамен изглед отпред и встрани.

 

Когато човек се прибере у дома на сухо, той няма да намокри пода с чадъра си, защото водата е в образуваната вдлъбнатина. Вместо дъждовните капки да отидат към ръбовете, те се събират в резервоар.

 

Чадърът „Казбрела“ се затваря наобратно за разлика от останалите чадъри. За да бъде прибран, спиците му се издърпват нагоре по посока на дръжката. Водата остава в сгънатата част и не мокри пода.

 

Виж удобствата, които предлага чадърът, тук:

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
TheWhiteCat
преди 9 години
0
3
!
Отговори
Освен, че мъкнеш три литра, няма ли да прелее в един момент пък и къде изливаш водата после
Aeternal
преди 9 години
0
3
!
Отговори
До Тромбоцит: То това си е най-обикновен чадър, просто се отваря наобратно. Тоя дето е писал статият не си е проучил материала.http://vimeo.com/104398982
Тромбоцит
преди 9 години
0
11
!
Отговори
И да мъкнеш 3л вода над главата си, докато ходиш. Гениално, гениално.
Страница 1 от 1