.

Какви сме в леглото според любимия ни цвят

Какви сме в леглото според любимия ни цвят
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки човек има любим цвят. Хората имаме предпочитания към цветовете, които обличаме, вещите, които притежаваме. Всеки човек има свое виждане за любим цвят. Някои обичат по-силни, ярки цветове, други харесват по-нежни и светли тонове. Оказва се, че цветът може да ни покаже какви сме в леглото и какво харесваме. Сега ще ви разкажем повече за това кой цвят към какви сексуални вкусове насочва.

 

Червено. Няма съмнение, любителите на червеното са страстни, агресивни дори. Тези любовници, които обичат огнените краски, обожават да правят секс, обичат по-нестандартните неща в секса. Те са готови да експериментират с нови неща в леглото, за тях е важно усещането да е силно и интензивно. Любителите на червеното са много страстни, но са склонни да губят лесно интерес към партньора си, защото са срещнали нов. Лесно се запленяват, но също така лесно губят интерес.

 

Жълто. Хората, които харесват жълто, са сдържани, контролирани и наистина могат да се влияят. Те не обичат да доминират над партньора си, харесва им да оставят водещата роля на него/нея. Не са склонни към грубости и агресия, те са инициативни, но не могат да налагат волята си.

 

Зелено. Тези хора са нежни и чувствителни. Те правят секс с много желание, но и с много нежност и отдаденост. Тези хора се отдават на партньора сякаш са за първи път интимни, с много желание и чувство. Любителите на зеленото са много верни и предани, те не биха изневерили и не се впускат в нови авантюри.

 

Синьо. Любителите на синьото намират сексът като нещо възвишено. За тях не съществува понятието „просто секс”. Те гледат на него като на нещо велико. За тях интимният контакт е от огромно значение и обожават всяка подробност от тялото на партньора си. Обожават любовната игра.

 

Лилаво. Тези хора не обичат секса. Те го смятат за губене на време и могат да си мислят за нещо съвсем различно, докато правят секс. Като цяло, тези хора приемат секса като задължение, а не като удоволствие.

 

Сиво. Тези хора са несигурни и колебливи в леглото. Не биха направили нещо, което не са сигурни, че ще ви се хареса, винаги ще се допитат, преди да направят нещо. Колебанието им се изразява и в това дали да правят секс с нов партньор, или да се откажат.

 

Розово. Това са хората, които са склонни да изневеряват. Те са много непораснали и са склонни да лъжат, да разочароват, да изневеряват. Жените обещават повече, отколкото могат да дадат, а мъжете сменят партньорките си всяка вечер.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...