.

Млади магове ще правят безплатни фокуси в Габрово [+ видео]

Млади магове ще правят безплатни фокуси в Габрово [+ видео]
Снимка: thinkstockphotos.com

От днес до 21 септември двадесет млади магове от цяла България ще правят шоу на открито на четири сцени в Габрово на първия по рода си Фестивал на уличната магия. Шоуто започва днес на централния площад „Възраждане” и ще продължи три дни. Сценичните изяви на маговете ще се проведат на двете градинки на улиците „Радецки” и край драматичния театър, както и пред градската спортна зала „Орловец”, съобщиха от общината.

 

Фестивалът е продължение на магичната среща „Златна котка”, която се състои в Габрово в навечерието на празника на шегата 1 април четири поредни години. Представленията на маговете ще са безплатни за всички.

 

Днес от 21 часа на площад „Възраждане” край градския фонтан ще има визуално шоу със светлинни ефекти. В събота през деня на четирите сцени ще има изпълнения на илюзионисти, където магонете ще дават на желаещите начални познания по правене на фокуси. Вечерта на площада илюзионистът Йордан Белев, известен като Дани Меджикс, ще изпълни на 12 метра височина номер на маг Хари Худини.

 

В неделя шоуто на маговете ще бъде в планинския парк „Градище” край Габрово.

 



Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...