.

Ива Екимова бе напът да се влюби в Иво Аръков, но бе изгонена от VIP Brother

Ива Екимова бе напът да се влюби в Иво Аръков, но бе изгонена от VIP Brother
Снимка: VIP Brorther

Вчера в Къщата на VIP Brother останаха с човек по-малко. PR-ката Ива Екимова бе поредната изгонена от риалити предаването. Тя бе подкрепена от по-малко от 10% от телевизионните зрители.

 

След номинациите най-много негативни точки събраха „влюбените“ Жени Калканджиева и Тачо, което обаче им донесе имунитет и радостна реакция в къщата. По този начин мисията да бъдат намразени от останалите бе изпълнена, което им осигури и луксозен бюджет за следващата седмица. Ако двойката се беше провалила, участниците трябваше да гладуват с по 100 лева на седмица.

 

Домсъветът също си каза тежката дума и спаси от изгонване Камелия Воче и Йорданка Христова. Така за своето оставане в къщата трябваше да се броят Иво Аръков, Ива Екимова и Влади Въргала.

 

Зрителите решиха, че от тримата Ива е тази, която трябва да си тръгне, въпреки че не е конфликтна личност и нито веднъж не се забърка в скандал в къщата. В студиото бе нейният приятел Петрозар, който имаше за задача да я защитава. Той каза, че тя е изключително амбициозна личност, която преследва целите си докрай. В къщата обаче за повечето съквартиранти тя бе просто една лицемерна жена.

 

Петрозар определено не се чувстваше комфортно по време на живото предаване, защото трябваше да изгледа видео, което ясно показваше, че Ива и Иво не са безразлични един към друг. Той видя масажите, които Ива правеше на актьора, нежните докосвания, специалното внимание, което си обръщаха. Петрозар обаче заяви, че вярва на половинката си и не се съмнява в нейните чувства към него.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...