.

Идеалният партньор в представите на различните зодии, сравнен с цвете [част 1]

Идеалният партньор в представите на различните зодии, сравнен с цвете [част 1]
Снимка: thinkstockphotos.com

Овен


 

Той очаква приятелката му да е страстна и решителна. В същото време тя трябва да е искрена, открита, да впечатлява с чувство за хумор и с чувство за отговорност. А най-важното е да не му изневерява. Перфектният външен вид според представите му: тъмна коса, дълбок поглед, плътни чувствени устни, среден ръст и приковаващи погледа форми.

 

Тя търси истинския рицар. Конят не е задължителен и BMV сребрист металик ще свърши работа. На всякъде и пред всички да подчертава нейната изключителност и да поема ударите в критични ситуации. Няма значение какъв цвят са косите му, задължително е да бъде висок и атлетичен.

 

На техните представи отговаря хризантемата.

 

Телец


 

Той мечтае за жената-вълшебница. Без никакви усилия да създава приятна обстановка около себе си, да готви вкусно, да реагира спокойно на всякакви предизвикателства, да споделя интелектуалните му интереси. Ако пък поема и всички битови задачи върху себе си – още по-добре.

 

Тя търси „вечното дете”, авантюристът-смелчага, с когото животът е „безкраен празник” и купонът никога не свършва. Трябва да е изобретателен, инициативен и единствената му цел в живота де е тя да се забавлява достатъчно. Ако не може да измисли нещо по-оригинално, то поне да сготви някакво интересно, по възможност ниско-калорично, ястие.

 

На техните представи отговаря орхидеята.

 

Близнаци


 

Той ще я хареса, ако е щедра, дружелюбна, интелигентна и преливаща от оптимизъм. Със силно развита естетика, но достатъчно тактична да не се натрапва. С добро възпитание, но без да задава излишни въпроси, за бъдещето на отношенията им. Да бъде стройна и крехка, но пъргава.

 

Тя ще се влюби в силен характер, който контролира емоциите си. Да я гледа в очите, да не забелязва нищо около себе си, освен нея (а жени – още по-малко), да се заеме с уреждането на битовите въпроси и всякакви други скучни задължения. Нямат значение физическите му характеристики има значение банковата му сметка.

 

На техните представи отговаря лалето.

 

Рак


 

Той е претенциозен. Избранницата му трябва да е готова да му се отдаде изцяло, но да не иска нищо в замяна. Да му чисти, да му готви, да му пере и денонощно да го обсипва с хвалебствия. Русата коса, сините очи и вталената фигура са предимство.

 

Тя трябва да контролира ситуацията. За целта трябва да попадне на романтичен кавалер, с маниери на аристократ, широко-скроен и моногамен. Думите „скандал” и „изневяра” трябва да са заличени от речника му.

 

На техните представи отговаря водната лилия.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...