.

Идеалният партньор в представите на различните зодии, сравнен с цвете [част 3]

Идеалният партньор в представите на различните зодии, сравнен с цвете [част 3]
Снимка: thinkstockphotos.com

Стрелец


 

Той цени великодушието, чувството за справедливост, майчината грижа, любовта към приключенията. Да е искрена, сдържана, икономична и перфектна любовница. Физическите параметри по възможност да се доближават до стандартните 90х60х90.

 

Тя ще се стреми да намери идеалното съчетание на душа и тяло. Може да направи лек компромис с външния му вид, стига да е абсолютно сигурна в безусловната му преданост и всеотдайност.

 

На техните представи отговаря момината сълза.

 

Козирог


 

Той ще избере стабилна, спокойна, уважаваща традициите партньорка. Трябва да го разбира, да е надеждна и да има собствено мнение. Да не отстъпва пред трудностите и да обмисля задълбочено решенията си.

 

Тя винаги разполага с цял отбор почитатели. Държи ги на дистанция, за да може да ги сравнява и преценява обективно, като заедно с това запазва независимостта си. Печели онзи, който й осигури най-добрата комбинация между материални и духовни удобства, като в същото време не я ангажира със собствените си проблеми.

 

На техните представи отговаря люлякът.

 

Водолей


 

Той има нужда от вдъхновение, което да го спасява от скуката и да го изважда от мързела. Да го активира, да провокира фантазията му. Да го ентусиазира, да превръща деня му в празник, да го успокоява и подкрепя в трудни минути.

 

Тя е пленителна и магична. Спътникът й трябва да е готов да приеме непрекъснато променящите се настроения и възгледи като свои, да прави всичко възможно за постигане на нейните мечти, да е елегантен, изискан и спокоен.

 

На техните представи отговаря калията.

 

Риби


 

Той подхожда интуитивно. Добра външност, спокойни реакции, грижовно отношение, щедрост, справедливост, искреност, женственост и практикуване на природосъобразен начин на живот са достатъчно убедителни сигнали, че това е ТЯ.

 

Тя харесва по-възрастните мъже, способни да й осигурят спокойствие и разкош. Да е решителен, инициативен, да я предпазва от всякакви заплахи и неприятности. Да споделя интелектуалните и влечения.

 

На техните представи отговаря теменужката.

 

Първата и втората част от статията четете тук и тук:

 

Хороскопът изготвен от Петя Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...