.

Лесни идеи за атрактивен костюм за Хелоуин [+ снимки]

Лесни идеи за атрактивен костюм за Хелоуин [+ снимки]

От известно време знаеш, че ще ходиш на Хелоуин парти в петък, но въпреки това оставаш направата на костюм за последния момент. Ако нямаш достатъчно време /и желание!/, за да си направиш по-сложен костюм, може да заложиш на нещо просто и лесно за правене, но в същото време интересно и привличащо вниманието на околните. Виж нашите идеи:

 

Каубойка

 

Това определено е готина и свежа идея. Трябват ти подходящи дрехи и атрактивни каубойски ботуши. Разбира се, няма как да си напълно маскирана, ако нямаш и хубава шапка. 

 

Роузи

 

Какво ти е необходимо? Трябва да приличаш на секси домакиня. Намери си червена шапка на бели точки, сложи си силен грим и изглеждай секси.

 

Затворници

 

Този костюм определено не е иновативен, но въпреки това все още привлича вниманието на околните. Може да си го направиш у дома или да си купиш дрехите от някой специализиран магазин, предлагаш костюми за Хелоуин.

 

Червената шапчица

 

Ако сте двама души, другият може да е вълкът. Не ти трябва голямо приготовление, трябва ти само една кошничка и червено наметало с качулка. 

 

Гнездо на главата

 

Може би, така изглеждаш всяка сутрин? Шегуваме се! Тази идея определено е интересна и се прави много лесно. Подходяща е за хора, които обичат природата.

 

Феята на зъбките и неиният зъб

 

Много сладурско и в същото време атрактивно. Ще ти отнеме малко повече време, но определено си заслужава.

 

Кубчето на Рубик

 

Костюмът се прави лесно, но ще трябва да му отделиш известно време. Имай предвид, че не е особено удобен, защото е обемен. Не е подходящ за претъпкана дискотека, а повечето ще бъдат именно такива.

 

Още интересни идеи за Хелоуин може да видите в галерията ни:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...