.

Нещата, които показват, че си стар за такива глупости ... [част първа]

Нещата, които показват, че си стар за такива глупости ... [част първа]
Снимка: thinkstockphotos.com

Когато човек е млад, той е пълен с енергия и е готов да купонясва от сутрин до вечер в продължение на дни. С течение на времето обаче нещата се променят, енергията става по-малко и желанието за купони не е постоянно. А нещата, които показват, че вече си стар за такива глупости, са ...

 

... по-често използваш „уморително“, отколкото „забавно“, когато става въпрос за парти. Вместо да кажеш, че партито сигурно ще е готино и запомнящо се, ти по-скоро го определяш като изморително.

 

 

... мразиш тълпите. Докато едно време обожаваше да се срещаш и запознаваш с нови хора, сега предпочиташ верните приятели и тесният приятелски кръг. Нямаш нужда да прекарваш свободното си време в компанията на непознати.

 

... нямат от твоята любима напитка в бара. Едно време за теб беше без значение какво ще пиеш, важното е да се забавляваш. Сега вече имаш претенции и се вкиселяваш, когато нямат от любимото ти питие. Склонен си да избираш заведенията според менюто ми, а не според обстановката и музиката, която пускат.

 

... не търпиш ревност. Когато си малък и имаш връзка отскоро и гаджето ти те ревнува, ти се струва сладко. Това сякаш ти показва, че той наистина има чувства към теб и те иска само за себе си. С годините обаче се уморяваш от ревностни сцени и полудяваш, когато излезеш навън и после трябва да се обясняваш 2 часа на половинката си къде си бил, с кого и дали някой се е опитвал да те сваля.

 

... фактът, че дискотеките ти се струват повече задушни, отколкото забавни. Въпреки че въведоха забрана за пушене на обществени места, почти няма нощно заведение, което да спазва тази забрана. Затова ти се повдига при мисълта, че ще отидеш на дискотека и ще се прибереш у дома, целият миришещ на цигари.

 

... че не искаш да отидеш на парти на човек, когото познаваш бегло. А преди умираше от кеф да те канят на такива купони и да се запознаваш с нови хора. Сега обаче предпочиташ купоните в тесен приятелски кръг, без непознати лица.

 

... предпочиташ да си останеш у дома, отколкото да купонясваш. Убеден си, че ще си прекараш много по-добре пред телевизора в компанията на любим човек, отколкото на поредното парти. А и като знаеш, че ще се прибереш късно и няма да успееш да се наспиш и съвсем ти отива меракът.

 

... говориш глупости за младите. За да го правиш, явно вече не се чувстваш такъв. Ти смяташ, че си по-голям, съответно по-зрял. А дали наистина е така или просто си станал скучен?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...