.

Как да се усъвършенстваме през новата година

Как да се усъвършенстваме през новата година
Снимка: freedigitalphotos.net

Съвсем скоро очакваме Коледа, а коледното настроение вече е навсякъде около нас. Украсите по витрините ни напомнят, че трябва да се замислим сериозно за коледните подаръци, очакваме скоро и ваканцията, а празниците започнаха с куп именни дни и вкусни трапези. Един от най-очакваните празници е Нова година. Всеки човек има нужда от мотивация и ново начало. Затова е хубаво да си поставяме цели за новата година, да имаме нови мечти и да набележим какво да променим в себе си. Какво да усъвършенстваме през следващата година?

 

По-здравословен начин на живот. Това е доста трудна цел, но не е и невъзможна. Опитайте се да започнете още от сега, настройте се да не преяждате по празниците. Яжте по-малко, не се тъпчете и спортувайте, въпреки че навън е студено. Запишете се на нов спорт и се движете повече.

 

Научете още един чужд език. Винаги сте искали да научите италиански или още ви е яд, че в пети клас се отказахте от руския? Имате време да реагирате и да наваксате пропуснатото. Един език никога не е излишен, напротив, след години може да си изкарвате хляба, благодарение на него. Затова се захващайте и запишете езика, който винаги сте искали да научите.

 

 

Изхвърлете ненужните вещи. Имате куп ненужни неща, които само заемат място и ви пречат. Искате ново начало, отървете се от всичко излишно. Всяка вещ, която не сте ползвали повече от една година, не ви е нужна. Разровете гардероба и изхвърлете всички вехти дрехи. По-запазените подарете на приятели или дарете на нуждаещи се хора. Те наистина могат да зарадват някого, а вас ще освободят. Разчистете стаята си и внесете малко повече ред.

 

 

Изхвърлете всичко ненужно и от ума и душата си. Не е достатъчно да изчистите само стаята и гардероба си. Какво най-много ви натовари емоционално тази година? Опитайте се да изхвърлите всякакви негативни емоции в миналото и да започнете новата година на чисто. Ако сте се разделили с гаджето повярвайте, че ще намерите нова любов през следващите 12 месеца. Ако приятел ви е разочаровал, не се колебайте дали да прекъснете отношения с него. Забравете всичко лошо.

 

Направете нещо, което винаги сте искали, но не ви е стигала смелост. Искали сте да скочите с бънджи, но ви е било страх? Мечтали сте си да си направите косата синя, но ви е спирала реакцията на околните? Време е да промените това и да си обещаете, че през следващата година ще имате повече смелост.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
DarthLord
преди 9 години
1
6
!
Отговори
Да, то ей така се изхвърля нещо от ума и душата. От раз.
Страница 1 от 1