.

Приятелите, които всеки човек трябва да има в живота [част първа]

Приятелите, които всеки човек трябва да има в живота [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Приятелите са едно от най-важните неща в живота. Без приятели бихме били много тъжни, самотни и нещастни. Всеки човек има нужда от приятели и от хора, които го обичат и уважават. Сега ще ви разкажем кои са осемте вида приятели, от които всеки човек има нужда.

 

Приятелят, който винаги задава правилният въпрос. Този човек наистина ви е нужен, особено когато сте на кръстопът. Той винаги задава точните въпроси, чрез които ви кара да мислите и ви помага да стигнете до правилния извод за себе си. Този приятел е мъдър, вие му имате доверие и с охота приемате съветите му. Ако имате колебание, ако не знаете какво да правите или сте объркани, определено трябва да си поговорите с такъв приятел.

 

Приятелят, който никога не задава въпроси. Всеки човек трябва да има в обкръжението си поне един приятел. Има моменти, в които изобщо не ви се говори, а просто имате нужда да се видите с някого, който няма да ви пита какво ви е. Или имате нужда да разкажете и да бъдете изслушани, но без да чувате укори или мнения. Този приятел винаги може да ви разсее, разсмее и е готов за нови приключения и лудории.

 

Приятелят, който винаги е готов за нови приключения. Този човек не може никога да ви натовари. Той се вписва добре във всяка компания, не е натоварващ, не се кара с никого и винаги иска да прави нови лудории. С този човек можете да правите всичко. Искате да карате колела в планината, да скочите с бънджи или да се гмуркате? Този ваш приятел винаги е насреща за такива приключения.

 

Приятелят, който винаги обича да излиза. За някои хора излизането всеки ден е нещо непонятно, просто защото са домошари. Но други пък обожават да излизат. Този приятел винаги е навит за кафе, дискотека или друго градско забавление. Вероятно ще ви откаже да ви придружи в изкачването на планински връх, но няма да се поколебае да иде с вас на дискотека, на кино или на разходка из града.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...