.

На какво ни учат дългите пътувания

На какво ни учат дългите пътувания
Снимка: freedigitalphotos.net

Колко често пътувате с приятелите си? Понякога е чудесно да си организирате един дълъг трип, например през ваканцията. Тогава всички са свободни, безгрижни и готови за приключения. Именно тези моменти ни сближават с приятелите ни и помним пътуванията цял живот. Дори няколко дни на море или на хижа в планината могат да ни оставят спомени за години напред. На какво ни учат дългите пътувания с приятели?

 

Няма такова нещо като твърде много храна. Вероятно всеки път тръгвате с няколко големи плика с храна просто, за да похапвате, докато пътувате. И истината е, че тази храна никога не стига. Когато знаете, че ви се хапва нещо, просто не можете да устоите и търсите подходящия сладкиш или любимия си чипс в покупките. И разбира се, по всяко време е време за хапване.

 

Наистина багажът идва много понякога. Повечето момчета взимат малко багаж със себе си, когато пътуват, просто защото не им трябва. Те се ограничават до най-нужните няколко тениски, панталони, чорапи и бельо. Но при жените прекаляването е неизбежно. Дамите тръгват на път с няколко куфара пълни с всевъзможни дрехи, обувки и аксесоари, които дори не успяват да облекат до края на пътуването. Освен това тежките куфари са трудни за носене от момичетата, на които винаги им се налага да молят за помощ.

 

Вътрешните шеги са най-добри, когато сме на път. Вътрешният хумор е нещо много готино за една компания. Можете да се майтапите един с друг на теми, за които другите изобщо не подозират. Факт е, че най-добрите вътрешни шеги се получават именно, когато сме на път с компания.

 

Нищо не е гарантирано. Абсолютната истина е, че нищо не е гарантирано. Не знаете какво ще ви се случи, дори да имате перфектен план. А и признайте си, че и на вас ви допада идеята за приключения. Затова, дори когато планът се обърка, не се депресирайте, а се радвайте, че ви се случва нещо различно.

 

Пътуването винаги е кратко. Без значение дали ще пътувате за седмица, или за месец, пътуванията никога не стигат. Винаги ви се иска да останете поне още един ден и ви става мъчно, когато трябва да си ходите. Особено, ако сте прекарали повече време на дадено място, сякаш се привързвате и наистина не искате да се връщате обратно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...