.

Кои са излишните предмети в стаята ти

Кои са излишните предмети в стаята ти
Снимка: freedigitalphotos.net

Колко свободно пространство имате в стаята си? Какви вещи използвате най-често, докато сте в спалнята си? Тази стая е най-специалната във вашия дом, защото там трябва да си отдъхвате, да си почивате и да спите здраво. Но вероятно не се замисляте, че има някои предмети, които нямат никакво място в стаята ви. Кои са те?

 

Таблет, телевизор, лаптоп, телефон. Вероятно не можете да си представите живота без тези предмети и ви се струва странно ако те отсъстват от стаята ви. Но наистина те са вредни за съня ви. Телефонът винаги може да звънне, а телевизора, лаптопа и таблета излъчват силна светлина, също така разсейват. Според учени, добре е да гасим тези устройства два часа преди сън.

 

Домашни любимци. Те са толкова милички и е много трудно да им откажем нещо. Те често пъти настояват да спят в леглото ни или поне в стаята ни. Истината е, че те могат да създават шум и да ни пречат. Освен това, те могат да ни донесат някои болести. Въпреки че се грижите за домашния си любимец и той е здрав, имайте предвид, че никога не можете да сте сигурни. Не го пускайте в леглото си.

 

Семейни снимки. Къде държите семейните снимки, сложени в рамки? Вероятно в близост до леглото, на нощното шкафче. Но това е голяма грешка. Психолозите смятат, че тези снимки разсейват много, освен това провокират прекалено много емоции. По-добре е да сложите тези снимки в кухнята или хола.

 

Вентилаторна печка. Този тип печки не става за отопление, а по-скоро може да се използва като помощно такова. Не е добра идея да оставяте тази печка да работи включена през нощта без надзор. Освен това изсушава въздуха в стаята.

 

Храна. Закуска в леглото звучи прекрасно, но не е толкова добра идея. Задължително ще имате трохи в чаршафите, а вероятно и някое друго петно от кафе. Освен това закуската в леглото не е особено удобна. По филмите ни изглежда страхотно, но на практика не е.

 

Тънки пердета. Те са по-подходящи за хола или кухнята. В стаята си имате нужда от плътни щори или дебели пердета. Така ще можете спокойно да се усамотите. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
nellssy
преди 9 години
0
3
!
Отговори
Четох веднъж, че домашните сили поемат отрицателната енергия. На едно място се казва едно, на друго друго. Просто интернет е лъжа.
DarthLord
преди 9 години
1
11
!
Отговори
Сега разбирам, че домашният ми любимец, който е най-верният ми приятел, е излишен предмет. Благодаря! :)
Страница 1 от 1