.

Кои са качествата на всяка зодия [част втора]

Кои са качествата на всяка зодия [част втора]
Снимка: thinkstockphotos.com

Всяка зодия се отличава с различни черти на характера. Дори да не вярвате в астрологията, със сигурност сте откривали прилики с представители на вашата зодия. Сега ще обсъдим качествата и хубавите черти на всеки зодиакален знак, за да можете да опознаете още по-добре близките си хора.

 

Везни. Представителите на тази зодия са изключително добри психолози. Ако имате приятел зодия везни, със сигурност той умее да ви изслушва, да ви даде съвет и винаги ще бъдат обективни и полезни. Те са позитивни, стараят се да намерят общ език с всеки. Знаят кога да говорят и кога да замълчат. Те мразят агресията, което ги прави много спокойни, те винаги се опитват да разрешат проблема с думи, а не с юмруци. Везните могат да се реализират в много сфери, защото са изключително пъстри личности.

 

Скорпион. Скорпионите са наистина завършени личности. Те са силни и могат да се справят с много неща едновременно. Отстрани изглежда, че животът им е пълна каша, но реално не е така. Скорпионите носят много заряд в себе си и могат да са чудесни приятели. От друга страна, те мразят лъжата. Те много лесно разбират, когато някой ги лъже и това много им помага в живота.

 

 

Стрелец. Те са сърдечни, честни, отзивчиви, щедри и сърцераздирателни. Злобата е абсолютно непознато чувство на стрелеца. За стрелеца има черно и бяло, те или мразят, или обичат. Ако имате късмет да ви обича стрелец, знайте, че ще ви бъде предан цял живот, освен ако не се издъните сериозно. Стрелците обичат да щуреят и да се забавляват, затова са чудесна компания.

 

Козирог. Те обожават да се самоусъвършенстват, те са практични и умни. Козирозите умеят да вдъхнат респект още от първата секунда. Те тежат наистина на мястото си, честни са, а думата им струва много. Те са много упорити и сякаш с лекота постигат успехите в живота си. Отстрани изглеждат консервативни и меркантилни, но това не е вярно. Козирозите често пъти заемат високи ръководни позиции, защото следват целите и мечтите си, освен това са много работливи.

 

Водолей. Водолеите са добродушни и наивни. Те могат да бъдат добри приятели, защото винаги ще ви помогнат. Те искат винаги да се отличават, да бъдат уникални и единствени. Имат голям заряд на новатори, но грешката им е, че повече говорят, отколкото действат.

 

Риби. Рибите живеят в свой приказен свят. Те не искат да бъдат богати, не мечтаят за материални неща. Рибите искат лично щастие, което най-често свързват с любов, семейство и приятели. Рибите са точни приятели и винаги са готови да ви изслушат.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...