.

Доставка на храна в леглото за махмурлии

Доставка на храна в леглото за махмурлии
Снимка: thinkstockphotos.com

Утрото след пиянска нощ е доста неприятно. Злоупотребата с алкохол те дарява с махмурлук и невъзможността да станеш от леглото и да започнеш да вършиш ежедневните си задължения. Дори когато си гладен, ти е трудно да си направиш нещо за хапване. Вече има решение на този проблем, макар и за момента това да се случва само във Великобритания.

 

Фирма доставя пици и други храни на хора по пижами, страдащи от махмурлук, които нямат сила да се облекат и да си направят нещо за хапване или да ядат навън.

 

 

Компанията „One Delivery“ доставя пици, продукти на KFC, Burger King и McDonald`s на махмурлиите. 31-годишната ѝ собственичка, която държи и пъба „Penny Black“ знае какви са проблемите на нейните клиенти, свързани с изтрезняването на другия ден. Всеки, който иска да си поръча храна, само трябва да ѝ звънне, да ѝ каже какво иска и да си каже адреса. Храната може да бъде доставена директно в леглото, ако входната врата е отключена.

 

Фирмата започнала дейността си през октомври миналата година и се радва на голям интерес. Махмурлиите имат възможност да платят поръчката си с карта или кеш, като надценката е 20%, а минималната доставка е на стойност 4 британски лири.

 

Най-често от услугите на компанията се възползват препилите студенти.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...