.

Кои елементи от женската визия мъжете ненавиждат [част първа]

Кои елементи от женската визия мъжете ненавиждат [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Повечето момичета се стараят да са модерни и да изглеждат добре. Истината е, че на всеки се е случвало да направи модни грешки, дори на известните личности. Но модата не бива да се следва сляпо, защото се получават ужасяващи гледки. Мъжете са особено критични към такива гледки и могат да се отблъснат от жена, която са харесали, само защото тя се облича неподходящо. Кои елементи от женската визия мъжете ненавиждат?

 

Впит сутиен. Изключително грозна гледка е презрамки на сутиена, които се впиват дълбоко в тялото. Дори да си слаба, може да изглеждаш ужасно с такъв сутиен. Подбирай добре бельото си, за да не изглеждаш така. Това важи особено за по-пухкавите дами, които трябва да избягват всякакви впити презрамки, ако не искат да приличат на краткотраен колбас.

 

Високи и тънки токчета, на които трудно се ходи. Мъжете обожават токчета, но не и грозните гледки, свързани с тях. Няма нищо лошо да обуеш високи токове, ако можеш да ходиш на тях. Много дами не преценяват добре височината и отстрани изглеждат смешно, когато едвам пристъпват с новите си обувки. За мъжете това е плашеща гледка.

 

Шалвари. Те са модерни и актуални, във всеки магазин има такива панталони. Но мъжете не могат да ги понасят. Те не разбират тази мода и се чудят защо толкова красиви момичета се подлъгват да носят такива дрехи. Според момчетата, тези шалвари крият ханша и краката и момичетата приличат на пингвини. Определено това са едни от най-антисекси панталоните в човешката история.

 

Много камъни. Не си слагай прекалено много камъни или избягвай дрехите, обсипани с лъскави елементи, ако искаш момчетата да харесват стила ти. Според силния пол, голямото количество камъни, пайети и брокат напомнят на коледна елха. Те определено не го намират за стилно, а по-скоро за евтино и претрупано.

 

Фон дьо тен. Ако искаш гаджето ти спокойно да те целува навсякъде, спри да ползваш фон дьо тен. Мъжете го намират за неприятен, особено когато е сложен така, че да се вижда. Много момичета прекаляват с макияжа и определено това дразни гаджетата им. Мъжете не обичат многото козметика, като особено негативно са настроени към пудрите и фон дьо тена.

 

Червило. Малко са мъжете, които обичат да целуват устни, щедро обсипани в гланц/червило. На повечето им е крайно неприятно, особено когато продуктът на устните ти е цветен. Никой мъж не обича да остава с червило по устните си. Използвай нещо нежно и безцветно, когато си на среща с гаджето.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Ouroboros
преди 9 години
2
9
!
Отговори
Само за червилото и токчетата не съм съгласен.
Страница 1 от 1