.

Мъж възкръсна по време на собственото си погребение и се разплака

Мъж възкръсна по време на собственото си погребение и се разплака
Снимка: thinkstockphotos.com

Някои хора определено са родени с късмет. Китаец възкръсна в ковчега си и се разплака, като осъзна какво се е случило с него, пише в. “Metro”.

 

45-годишният мъж бил заклет пушач и пушил по две кутии цигари дневно. Преди няколко месеца той колабирал в местно заведение пред приятелите си. Един от тях разказва, че както си пиели, изведнъж цигарата на Го паднала на земята. Той се навел, за да я вземе, но вместо да я вдигне, паднал върху нея.

 

 

Първоначално тайфата помислила, че Го си прави майтап с тях. Няколко секунди по-късно обаче се притеснили и го обърнали по лице. Забелязали, че едвам диша и веднага повикали линейка. В болницата лекарите установили, че мъжът има масивен мозъчен кръвоизлив и шансовете му да оживее били 5%.

 

След три месеца, в които Го бил в болницата, лекарите се обадили на съпругата му и ѝ съобщили, че мъжът ѝ е починал. Близките му организирали погребението, но изведнъж се случило чудо. Мъжът се събудил, изхриптял в ковчега и започнал да плаче. Го веднага бил върнат в интензивното отделение на болницата. Той е жив, но паметта, речта и подвижността му са силно нарушени.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...