.

Кои са качествата и недостатъците на водните зодии

Кои са качествата и недостатъците на водните зодии
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяка зодия е различна и уникална, хората от една и съща зодия имат много общи качества и недостатъци. Факт е, че много хора не вярват в зодиите, но признават, че понякога обръщат внимание на астрологията, четат хороскопа си или просто се интересуват от зодиакалния знак на новите хора, с които се запознават. Освен общото между представителите на всяка зодия, припокриване се намира и между стихиите, които покровителстват всеки зодиакален знак. Стихиите са Огън и Въздух (те са активни) и Вода и Земя (те са пасивни). Стихиите представляват различни типове съзнание и сетивност. Сега ще поговорим повече за водните зодиакални знаци и техните качества и недостатъци.

 

Водните знаци са рак, скорпион и риби. Хората, родени под тези знаци са много интуитивни и чувствителни. Те са състрадателни, съпричастни и винаги са готови да помогнат. Много са грижовни и чувствени. Те изпитват всяка емоция силно, дори най-дребната. Те са страхливи, понякога изпитват страх без особена причина или повод. При водните зодиакални знаци всичко е водено от емоцията, въпреки че често това не се забелязва от околните. Раците, скорпиона и рибите са наистина емоционални и целият им свят се гради на чувствата. Те не са избухливи като огнените знаци, спокойни са като земните, но само привидно, защото отвътре бушуват.

 

Те са много предани. Ако имате гадже, което е водна зодия, не мислете, че ще ви изневери. Те се привързват силно и нямат нужда от нови похождения. Склонни са да изпитват огромна и сигурна любов. Водните знаци са много уязвими, особено ако се чувстват самотни. Те не харесват прекалено изявените знаци, предпочитат по-скромните като земните. Ако елементът Вода липсва изцяло от хороскопа, това много силно личи. Тези хора трудно изразяват чувства и не са наясно с емоциите, които изпитват.

 

Проблемът на водните знаци е прекалено голямата чувствителност. Те изпитват емоции, но често ги таят в себе си и не ги показват. Това провокира избухвания понякога, но те се случват много рядко. Чувствителността на водните знаци може да бъде прекалена и те стават ужасно раздразнителни, недоверчиви, капризни, емоционално лабилни и живеещи в собствените си страхове.

 

Наивността е другият голям минус на водните зодии. Те са наистина прекалено наивни и са склонни да вярват дори на абсурдни неща. Много е лесно да бъдат излъгани или подмамени, особено когато имат чувства. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...