.

Модни съвети за момчета

Модни съвети за момчета
Снимка: freedigitalphotos.net

Грешно е схващането, че модата е присъща само на жените. В днешно време има много мъже, които робуват на модните тенденции и в това няма нищо ненормално. Проблемът е, че все още много младежи не знаят как да се обличат, трудно им е да разберат кое е стилно и кое не е. Освен това не разбират как да се облекат подходящо, когато отиват на определено място. В настоящата статия ще ти дадем няколко ценни модни съвета.

 

Избор на правилен размер. Първата стъпка е да разбереш кой е твоят размер. Повечето момчета имат големи проблеми с размерите, защото не могат да намерят точните номера за себе си. Съветвай се с приятелка/сестра или консултантите в магазина. Ако си купуваш по-малки или по-големи дрехи, отколкото са ти необходими, това изобщо не е добра идея.

 

Обличай се опростено, но стилно. Може да се каже, че стилът и кичът са две противоположности, които хората много често бъркат. Вероятно искаш да направиш впечатление и се хвърляш на по-забележими дрехи и аксесоари, но не бива да прекаляваш. Съчетавай цветовете и не носи твърде много аксесоари и часовник. Понякога един пръстен е достатъчен, не е нужно да го комбинираш с гривна и медальон.

 

 

Обърни внимание на горната и долната част на тялото ти. Трябва да съчетаваш дрехите и материите една с друга. Това означава, че не можеш да си облечеш широко сако и впити панталони от различни материи. Опитай се да съчетаваш материите, цветовете и размерите. Трябва да обръщаш внимание на всичко това, за да изглежда добре.

 

 

Никога не пазарувай сам. Хубаво е да се довериш на мнението на приятел или вземи гаджето си с теб. Когато отидеш на пазар сам, има огромен риск от грешна покупка. Повечето консултанти са склонни да ти продадат нещо, само и само защото взимат комисионна от продажбите. Не се доверявай лесно и искай второ мнение от близък човек.

 

Не пренебрегвай обувките. Ако искаш да си стилен, трябва да си намериш и чифт хубави обувки. Много голяма част от хората, особено дамите, забелязват с какво си обут. Вземи си качествени обувки, които да ти служат дълго време. Важно е да ги почистваш и поддържаш в добър вид.

 

Не робувай на марката. Много хора правят тази грешка, а резултатите понякога са доста неприятни. Не си купувай нещо, само защото е марково или си фен на дадения бранд. По-добре е да избереш красива дреха, която ти отива, отколкото такава, която стои ужасно, но е скъпа, модерна и маркова.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...