.

Как да си организираш готино парти за рождения ден

Как да си организираш готино парти за рождения ден
Снимка: freedigitalphotos.net

Повечето тийнейджъри искат да организират готини купони за рождените си дни. Всеки иска да направи запомнящо се парти, за което да се говори много дълго след това. Но има няколко проблема, с които младежите се сблъскват. Единият е ограниченият бюджет, който изцяло зависи от родителите. Другият е намирането на подходящо място за провеждане на купона. Сега ще ти дадем съвети как лесно и без много средства да организираш готин купон за празника си.

 

Помисли как искаш да изглежда всичко. Важно е да имаш концепция, за да можеш лесно да организираш всичко. На първо място трябва да направиш списък с гости. Имай предвид, че трябва да поканиш и гаджетата на тези свои приятели, които са обвързани. Трябва да предвидиш и някои, които ще ти откажат и няма да дойдат на празника. Най-добре е да поискаш предварително потвърждение кой ще присъства, за да предвидиш по-добре мястото и финансите си.

 

 

С какви финанси разполагаш? Това е най-важното в случая. Ако имаш повече пари можеш да заведеш приятелите си на дискотека или на ресторант. Това е много лесен и удобен начин, защото няма да се грижиш за нищо, освен за резервацията. В много ресторанти предлагат и специални менюта за такива големи събирания.

 

Наем на помещение. Има заведения, които се отдават под наем за един ден или вечер. Тези специални парти зали са оборудвани най-често с озвучителна система и има достатъчно място за танци. Можеш да си купиш храна и напитки и сам/а да решиш с какво точно ще почерпиш гостите си. Музиката също ще е изцяло по твой избор.

 

Говори с родителите си. Вероятно родителите ти ще ти дадат пари, а и има шанс те да не са съгласни с всякакъв вид купон. Трябва да го обсъдиш и с тях, особено часът и мястото на събитието. Най-добре е да го направиш в петък или събота, за да бъде удобно за всички. Добре е да предвидиш, че не винаги късните часове са подходящи и някои твои приятели може и да не останат до късно.

 

Купон вкъщи. Това е най-евтиният вариант, защото ще платиш само напитките, а храната можеш да приготвиш съвсем лесно вкъщи. Но проблемът е шумът и силната музика. Възможно е да си навлечеш гнева на съседите, ако пускаш музиката силно след 22 часа. Можеш учтиво да ги предупредиш ден по-рано с бележка на видно място във входа.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...