.

Мъжките професии, които са секси и привличат дамите

Мъжките професии, които са секси и привличат дамите
Снимка: thinkstockphotos.com

Всяка жена си има вкус и предпочитания относно мъжете, така че не може да твърдим кое е секси и кое не. И все пак има няколко мъжки професии, които индиректно показват на дамите, че въпросните мъже са сексапилни и много добри в леглото (с някои изключения, разбира се):

 

Барман – няма момиче, което поне веднъж да не си е падало по някой барман. И няма как да не се случи при положение, че повечето бармани са секси млади момчета, които умело флиртуват с представителките на нежния пол. А и баровете са места, изпълнени с емоции. Там хората се срещат и разделят, разговарят, убиват мъката с алкохол, пият по радостни поводи и т.н. Около барманите винаги има загадъчност, те знаят повече, отколкото останалите си мислят, наслушали са се на доста истории и знаят силните и слабите места на мъжете и жените.

 

 

Лекар – как да не се влюбиш в мъж, който спасява животи? Или поне преглежда, диагностицира и помага на хората? Лекарите обикновено запазват спокойствие в напрегнати ситуации, защото често те са част от тяхното ежедневие. Също така имат добър подход към децата и знаят как да ги успокоят.

 

Градинар – неслучайно в доста филми красивите богати съпруги изневеряват с градинаря. Да си градинар определено е секси. Отношението, което имат мъжете към цветята, може да се сравни с това, което проявяват към жените. А и хората, свързани с природата, са спокойни, не налагат мнението си и знаят как да общуват с околните.

 

Хамалин – може да не е високообразована и платена работа, но няма какво да се лъжем, жените си падат по силни мъже, които могат да мъкнат тежки неща. Също така има доста млади и интелигентни момчета, на които хамалските услуги са им допълнително занимание, с което си докарват допълнителни приходи. Ще се учудиш, като разбереш, че студенти по право, ядрена физика, химия и т.н. мъкнат тежки дивани, маси и пр.

 

Писател – тук няма тежък физически труд, но за сметка на това трябва доста въображение, за да може да се напише качествен материал. Жените обожават да общуват с писатели, защото те са умни и водят интересни разговори.

 

Учител – въпреки че в днешно време не е престижно да си учител, има доста секси преподаватели, по които въздишат ученичките. Той е усмихнат, ведър и знае как да поддържа дисциплина в час. А и истината е, че рядко му се налага да се кара, особено на момичетата, защото те са тихи и кротки и го гледат влюбено.

 

Занаятчия – това са сръчни мъже, които умеят да работят с ръцете си. А коя жена не обича да има мъж до себе си, който може да поправи всичко у дома?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...