.

Зодията на гаджето ти показва какво очаква от любовта

Зодията на гаджето ти показва какво очаква от любовта
Снимка: thinkstockphotos.com

Всеки човек има различни очаквания и изисквания от любовта. Това зависи както от характера, така и от зодия. По-надолу може да разбереш какво иска гаджето ти от любовта и дали си готов да му го дадеш:

 

Овен – за представителите на тази зодия казването на истината и искреността са от много голямо значение. Овните мразят да бъдат лъгани, особено от половинката си. Затова, ако не искаш да развалиш връзката си с Овен, бъди честен и не премълчавай нищо.

 

Телец – телците обичат да получават и да дават нежност. За да бъде връзката ви хубава и да ви доставя нужното удовлетворение, трябва да се държиш нежно с половинката си и да избягваш скандалите и грубото отношение.

 

Близнаци – представителите на тази зодия определено имат много лица. Но това не значи, че са лоши хора. За да задържиш гаджето си, което е зодия Близнаци, трябва да говориш много с него. Хубавото е, че разговорите могат да бъдат на най-различни. Важното е да има комуникация помежду ви и да не си премълчаваш нещата, които те притесняват.

 

 

Рак – раците държат много на семейството и домашния уют. Поради тази причина те предпочитат моногамните връзки и сигурността. Раците имат нужда да бъдат обичани и обгрижвани.

 

Лъв – представителите на тази зодия като цяло са доста егоцентрични личности. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието, държат на свободата си и не позволяват на никого да посегне на нея. Лъвовете имат нужда от връзка, която е изпълнена с емоции и приключения. Мразят еднообразието.

 

Дева – девите имат нужда от връзка, в която има много доброта и истински взаимоотношения. Те са истински щастливи, когато партньорът им е до тях, подкрепя ги във всяко едно начинание и им дава ценни съвети.

 

Везни – везните имат нужда от равновесие, за да бъдат истински щастливи. Те се чувстват добре, когато връзката им е спокойна и знаят, че партньорът им ги обича. Везните ценят честните взаимоотношения и наличието на доверие.

 

Скорпион – още един представител на зодиака, който цени изключително много честните взаимоотношения. Скорпионите не обичат тайните. Те държат връзката им да бъде открита и да не се спестява нищо.

 

Стрелец – представителите на тази зодия не обичат да правят компромиси със себе си. Те са авантюристични натури и обичат да се отдават напълно на половинката си. Коректни са и изискват същото отношение и към тях.

 

Козирог – козирозите смятат, че любовта не е даденост и човек трябва да се потруди, за да я получи. Ако усетят, че половинката им е на същото мнение, той е готов да се раздаде, за да бъде връзката им прекрасна и изпълнена с много любов. Стига обаче тази любов да бъде заслужена, а не получена даром.

 

Водолей – водолеите обичат да имат връзки със забележителни хора, които се отличават от тълпата. За тях е важно партньорът им да е човек, който се развива, поставя си цели и ги постига.

 

Риби – рибите са изключително чувствителни личности, които обичат романтиката. Те обичат романтичните жестове и не са щастливи, когато връзката им е лишена от такива. Обичат да закрилят половинката си и са много състрадателни към околните.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...