.

Спортовете, които подхождат на различните зодии

Спортовете, които подхождат на различните зодии
Снимка: thinkstockphotos.com

Ако от известно време си решил да се захванеш с някакъв спорт, но не знаеш на какъв да се спреш, може да си избереш, като видиш какво най-много подхожда на твоя зодиакален знак. Разбира се, може да спортуваш и нещо друго, важното е да се чувстваш добре и да го правиш с желание.

 

Овен – представителите на тази зодия обичат спортовете, където има конкуренция и съревнование. Затова е добре да се спреш на някакъв състезателен спорт като тенис, футбол или волейбол.

 

Телец - телците никак не обичат да спортуват активно. Затова за тях са подходящи йога, стречинг и силовите упражнения. Спортовете, свързани с тичане, не са им в кръвта.

 

Близнаци – те обичат да мислят, докато спортуват, а не просто да тичат. Затова за тях са подходящи тренировки, които включват приятна компания и хубава музика. Близнаците ще се чувстват добре, ако тренират йога, аеробика или танци.

 

 

Рак – на раците им е изключително трудно да се мотивират. Те трябва да тренират в компанията на треньор, за да постигнат някакви резултати. Няма значение на какъв спорт ще се спреш, важното е да имаш треньор или инструктор до себе си, който да те мотивира и да не те оставя да мързелуваш.

 

Лъв – лъвовете като цяло са егоцентрични личности, които обичат да бъдат център на вниманието. Поради тази причина за тях най-подходящите спортове са йога, пилатес и спортни танци.

 

Дева – представителите на тази зодия не се интересуват толкова от ползите на спорта, колкото от детоксикацията и изгарянето на калории. Затова за тях са подходящи йога и пилатес.

 

Везни – за везните най-подходящи са спортовете, където има партниране като танци, футбол и ръгби.

 

Скорпион – скорпионите са изключително издържливи и имат нужда да изразходват енергията си. Рафтингът е спорт, който определено ще им допадне.

 

Стрелец – представителите на тази зодия задължително трябва да разгряват преди тренировка, защото са много податливи на травми. За тях са подходящи фитнесът, ските и колоезденето.

 

Козирог – козирозите имат нужда от интензивни спортове, за да изразходят енергията си. Затова за тях са подходящи колоезденето и покоряването на планински върхове.

 

Водолей – като цяло водолеите се отегчават лесно, затова често трябва да сменят спорта, който тренират. Най-голям интерес имат към танците, плуването и екстремните спортове.

 

Риби – за представителите на тази зодия най-подходящите спортове са тичане в парка, колоездене, танци и йога. След това ще се чувстват изключително добре, ако си вземаш гореща сауна.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...