.

Кои са вечните ергени в зодиака

Кои са вечните ергени в зодиака
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяка зодия се отличава с нещо. Чували сме за педантичността при девите, за разсеяните водолеи или за опаките раци. Както недостатъци, всеки зодиакален знак има и много качества. Разбира се, всичко зависи и от асцендента и луната, което обяснява колко шантави хора имаме около себе си. Но една от най-големите разлики, които зодиакалните знаци имат, това е отношението към любовта. Ако някои представители са изключително верни на партньорите си и се влюбват веднъж в живота, то други са големи женкари. Кои са ергените в хороскопа?

 

Овен. Овните са купонджии по природа и с овен никога няма да ти е скучно. Той винаги има енергия за още и още преживявания, не му пречи да се прибира призори. Той е магнетичен, чаровен и винаги има женска компания около него. Проблемът на овена не е, че не може да се влюби. Напротив, той се влюбва дори лесно, но за кратко. Дори да обича, той не може да сподели свободата си с друг човек и тя му е от първостепенно значение. Точно заради това овните трудно се обвързват сериозно.

 

 

Близнаци. В този човек живеят две души. Неслучайно е толкова трудно да си гадже с човек от тази зодия. Те са много влюбчиви и могат всеки ден да се влюбват в различен човек. Единият близнак винаги успява да посее съмнението и да разруши стабилността на чувствата. Близнаците постоянно променят настроението и желанията си. Освен това близнаците са наистина свободолюбиви хора. Проблемът е, че дори да се обвържат, са склонни към изневери.

 

Козирог. Те са много стабилни и по природа отговорни. Ако имаш връзка с представител на зодия козирог, знай, че той ще те обича до гроб. Козирозите са трудни за обичане, защото са критични и изискват, но намерят ли своята половинка, могат да бъдат вечно с нея. При тях изневерите са изключителна рядкост, а свободата е разбрана по друг начин. Но козирозите се отдават на кариера и на работата. Мечтите им са свързани основно с кариерно развитие и искат да стигнат върха в професията си. Така пренебрегват любовния си живот и често пъти не намират своя партньор в живота.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...