.

Как да станеш най-готиното момиче в дискотеката

Как да станеш най-готиното момиче в дискотеката
Снимка: freedigitalphotos.net

Самочувствието е изключително важно в днешния свят. Ако нямаш добро самочувствие и не си уверен, не очаквай другите да те харесват. С идването на лятото си мечтаеш за много нови свалки, летни страсти и безсънни нощи. Искаш да ходиш на дискотека, да се забавляваш с приятели и да се срещаш с нови хора. Но имаш притеснения относно външния си вид или самочувствието си. Сега ще ти дадем няколко съвета как да станеш най-готиното момиче в дискотеката?

 

Подходящ грим. Дори да не обичаш да се гримираш или да се придържаш към по-естествената визия, слагай вечерен грим. Хубаво е да подчертаеш очите си с молив или очна линия, задължително да нанесеш бляскави сенки и червило. Можеш да нанесеш и бронзър дори по цялото тяло. Запомни, че лекият грим е подходящ само за през деня. Вечер не се притеснявай да сложиш повечко грим.

 

 

Облечи се като за парти. Важно е да покажеш повече плът. Това не значи да си прекалено разголена, просто сложи къса рокля. Тя винаги е добро решение, а и в летните жеги няма да ти е толкова топло. Може да избереш и пола с топ без презрамки. Избери по-светли цветове, може да са розово, жълто, синьо. Остави черното настрана, то не е подходящо.

 

Обувки. Те са много важни, определено издават твоя стил. Ако си вманиачена на тема обувки, сложи някои екстравагантни, които обожаваш. Ако не си фен и нямаш 10 чифта, просто избери обувка на висок ток. не забравяй, че все пак трябва да ти бъдат удобни, за да можеш да танцуваш цяла нощ.

 

Танцувай. Не си мисли, че ще станеш най-готиното момиче в дискотеката, когато седиш през цялото време. Това е мястото, където трябва да се забавляваш и танцуваш. Затова е време да се отпуснеш и да се развихриш. Дай всичко от себе си, танцувай, смей се, отпусни се.

 

Пийни малко. Не е добра идея да прекаляваш с алкохолните напитки, но можеш да пийнеш няколко шота. Избери си любимо питие и не се притеснявай да го поръчаш. Така ще се отпуснеш много по-лесно и ще преодолееш бариерите в общуването.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
BeautyCupcake
преди 8 години
0
5
!
Отговори
Добре, бе. Ще изпльокам няколко шота, после ще ви питам как ще се прибера...
Страница 1 от 1