.

Няколко летни тренда, които трябва да опиташ

Няколко летни тренда, които трябва да опиташ
Снимка: freedigitalphotos.net

Лятото е времето, когато си свободен по цял ден. Нямаш почти никакви задължения, мислиш само за почивка и се наслаждаваш на слънчевите лъчи. Трябва да помислиш повече за времето, което прекарваш и да го оползотвориш правилно. Това не означава да решаваш задачи по математика или да учиш по нещо, а да работиш върху себе си.

 

Йога. Сега трябва да си почиваш и да се наслаждаваш на свободното си време. От друга страна спортът никога не е лоша идея. В големите летни жеги малко хора успяват да намерят мотивация за тичане в парка или една тренировка във фитнеса. Затова добра идея е йогата. Тя е чудесен спорт за през лятото, който можеш да практикуваш групово в залата, сам/а вкъщи или навън – в парка, на плажа, сред природата. По този начин ще развиеш както тялото, така и духа си.

 

 

Революцията на косата. През лятото можеш да си направиш нова прическа или да освежиш старата. Ако не си падаш по сериозните промени, можеш да използваш шампоан оцветител, който да придаде нюанс на косата ти или да я оцвети в шантав цвят. Всичко това ще продължи за кратко, защото цветът бързо се отмива. Можеш да си направиш в друг цвят и със спрей, който ще падне при първото измиване. Ако си склонна да промениш цвета за постоянно, можеш да заложиш на омбре или балеаж. Това са много модерни прически в момента, които не променят целия цвят на косата, но стоят много ефектно. Вариацията в дължината също е добра идея, но можеш да съжаляваш, ако отрежеш прекалено много.

 

Минимализъм. В разгара на лятото жегите са дори опасни. Хубаво е да носиш светли дрехи, които не топлят, за да се предпазиш от слънцето. Но искаш да покажеш новите си дрешки и аксесоари, които си предвидил/а за лятото. Защо не се отдадеш на малко повече скромност? Реално нямаш нужда от куп бижута, достатъчен е и един часовник, като функционален елемент. Къси панталонки и потниче, съчетано с готини сандали или маратонки може да е идеална лятна визия. За момичетата е супер идея и феерична пола/рокля с изчистени линии.

 

Така ще спестиш пари от нови дрехи и аксесоари, а и няма да мислиш толкова какво как да съчетаеш. Определено ще се чувстваш по-добре, когато си в удобни и светли дрехи, без ненужни елементи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
DarthLord
преди 8 години
0
1
!
Отговори
Ммм да, хубавата българска дума - тренд!
Страница 1 от 1