.

Няколко плажни бара, които НЕ бива да пропускаш това лято

Няколко плажни бара, които НЕ бива да пропускаш това лято
Снимка: iStock

Лятото е в разгара си и всеки от нас прави всичко възможно, за да стигне до морето. Освен плажната ивица, по време на лятната отпуска са много важни и баровете. Затова ще ти препоръчаме няколко, които смятаме, че са наистина готини и човек може да си прекара много добре там:

 

Bash bar, Златна рибка – името му не е случайно. В този бар всеки се чувства баш на мястото си. През деня може да релаксираш и да слушаш хем готина музика, хем шума на морето. Вечерно време пък ще имаш възможност да избухнеш със SMOOVE&TURREL, Fozzie and Oto и други свежи изпълнители. Барчето има тънък сламен покрив, ниски маси и пейки с дебели дървени крака, щъркели с цвят махагон. Определено в bash bar-а човек може да си отпочине истински.

 

 

Бар Безкрай, къмпинг Градина – ето това е да имаш мечта и да си я сбъднеш. Четири девойки искали да имат бар на плажа и ето, че бар Безкрай бил създаден. Там можеш да пиеш вкусно фрапенце сутрин, да играеш на табла/шах следобед и да се забавляваш в компанията на Сармата Хари и Митко Таралежков вечерно време.

 

Бара срещу Фара, Созопол – името е малко подвеждащо, защото сигурно си мислиш, че барът е срещу фара. Да, ама не. За да стигнеш до бара, трябва да се оглеждаш за Царския плаж и Y-образното кръстовище към Градина. Всеки уикенд има готини гости, които веселят посетителите на бара – Дичо, Миленита, DJ Marten, Ogi23, Smugglers Collective, Southwick и много други.

 

Бар Кораба, Синеморец – всеки, който е ходил на Синеморец, знае за този бар. А за тези, които не са ходили ще обясним къде се намира. Барът Кораба е над северния плаж на селото, където Велека се влива в морето. Тази година в бара „се разхожда” ленива черна котка по стените на кораба. Полилеят от буркани и пръчки се люшка леко от вятъра в центъра на платната.

 

FanFan Алепу, къмпинг Корал – барчето представлява жълта постройка с форма на кораба майка. Има доста побелели и надупчени дънери на дърветата, изплували с въздишка на зимно-пролетно море не ги изгарят, а се ползват като авангардни маси на плажа.

 

Бар Барчето, Лозенец – едно наистина свежо, готино и запомнящо се име. Дъсчен под, сковани маси, наръчи дъхави билки, висящи над бара, свежи или изсъхнали в зависимост от това кога посещавате мястото и дълги редици шотове.

 

Бар Изгрев, Крапец – барчето е отворило врати през 2009 година, но от тази година се намира на плажа. Работното му време е много готино: Постоянно отворено. Вечер посетителите на заведението могат да се насладят на огнено шоу, африкански бийт, фэнк и джаз. Там често гостуват Kottarashky&The Rain Dogs, което се е превърнало в традиция от три години. Понякога дори има лятно кино със свежи филми.

 

Wake up, Варвара – намира се на плажа на Варвара и ако следваш указателните табели няма как да пропуснеш това готино местенце. Повечето хора, които отиват на море, не обичат да стават рано, но ако ти си от ранобудните, това барче е изключително подходящо за теб. Партитата също не липсват – както през деня, така и вечерно време.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...