.

Кои са съблазнителките в зодиака

Кои са съблазнителките в зодиака
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки човек малко или много се влияе от зодията си. Различен характер, различно възприятие на света и различен начин на комуникация с хората. Все пак светът е пъстър и затова е интересно. Подбрали сме списъкът на съблазнителките в зодиака. Тези жени умеят да съблазняват само с поглед, дума, движение и обожават да го правят. Кои са те?

 

Лъв. Лесно ще познаете лъвицата, защото тя винаги е много изявена. Тя лесно се превръща в душата на компанията, дори да седне на маса с непознати хора, съвсем бързо ще стопи ледовете. Ще се сприятели с почти всички и ще ги опознае бързо. Загадъчна е, което много се харесва на мъжете. Говори, но не казва твърде много, инициативна е, от нея лъха страст. Тя не се срамува да покаже на някого, че го харесва и да го омагьоса със своя чар.

 

 

Близнаци. Тя е омайна не само с красота, но и с чар и ум. Тези дами са опасни, защото крият голяма загадъчност. От една страна са много естествени и подхождат приятелски към мъжкия пол, но от друга – носят нещо много дяволско в себе си, което кара мъжете да полудяват. Жените близнаци не се нуждаят от тесни дрехи, високи токчета и идеален грим, защото се чувстват сексапилни и без тях.

 

Скорпион. Другата съблазнителка в зодиака. Внимавай с тази жена, защото ако ѝ е скучно, можеш да пострадаш. Тя е уникална със своето въздействие към мъжете, привлича ги като магнит. Не спира да флиртува, за нея това е забавление. Когато е в сериозна връзка, тя няма да изневери физически, но емоционално може да го направи и сто пъти. Тя е женствена, умна и духовита. Умее да действа на мъжкия пол дори само с очи. Истинската съблазън струи от нея, а тя е готова да оплете в мрежите си мъжа, дори без да го докосва, само с думи, погледи и чар.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...