.

Най-съкровената тайна на всяка зодия [част първа]

Най-съкровената тайна на всяка зодия [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки човек има тайни, които трудно признава, за които рядко говори и много трудно се отпуска да сподели. Разбира се, това важи и за всяка зодия, като всеки зодиакален знак има различна тайна. Кой зодиакален знак каква тайна има?

 

Овен – крехкост. Овенът е много раним и не винаги знае какво върши. Овните се водят от чувствата си, от емоциите и гневът им често пъти е просто емоция, която играе самозащита. Често пъти увереността на овена е начин да прикрие нараненото сърце или несигурността в себе си. Ако имаш близък овен, просто го подкрепяй и когато започне да се прави на железен, не му вярвай. Подскажи му, че виждаш истинските му чувства.

 

Телец – той е бавен, защото премисля. Повечето хора смятат, че телецът е просто бавен и муден, но това не е вярно. Стрелецът по този начин е предпазлив, показва по-малко емоции и е хладнокръвен, но избухне ли, той е като бедствие.

 

 

Близнаци – самотниците. Близнаците не дават вид на самотници, докато не ги опознаеш. Те изглеждат много разговроливи, забавни, интересни и постоянно се шегуват. Но всъщност близнаците могат да са много самотни, когато не са около тях любимите хора.

 

Рак – страх от неизвестното. Не очаквай рак да ти признае, че се страхува от нещо. Повечето раци искат да видят и усетят сигурност на всяка цена, но никога не го показват. Не се притеснявай, когато усетиш, че ракът е разколебан. Просто му покажи, че има почва под краката.

 

Лъв – притежава душа на коте. Друго нещо, което не знаете, че лъвът притежава – това е нежната душа. Той може да изглежда грубоват, силен, дори опасен, но това е просто маска. Той е едно малко коте, което се нужда е от любов, закрила, внимание и грижи.

 

Дева –силна сексуална енергия. Зад всички стандарти и изисквания, които има една дева, тя крие изпепеляваща сексуална енергия. Повечето деви изглеждат целомъдрени и чисти, но всъщност са много палави.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
ДОТА
преди 8 години
0
1
!
Отговори
Дева силна сексуална енергия. Зад всички стандарти и изисквания, които има една дева, тя крие изпепеляваща сексуална енергия. Повечето деви изглеждат целомъдрени и чисти, но всъщност са много палави.============================================Това всички го знаем
Страница 1 от 1