.

Най-съкровената тайна на всяка зодия [част втора]

Най-съкровената тайна на всяка зодия [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки човек има тайни, които трудно признава, за които рядко говори и много трудно се отпуска да сподели. Разбира се, това важи и за всяка зодия, като всеки зодиакален знак има различна тайна. Кой зодиакален знак каква тайна има?

 

Везни – никога не бива да бъдат сами. Те са толерантни, добронамерени и ведри. Никога не изглеждат нападателни и рядко откриват страховете и притесненията си. Везните се страхуват от това да не останат сами. Често пъти това е причината, поради която избягват конфликтите с близките си хора, не искат и да си помислят, че ще се държат по начин, който околните няма да одобрят.

 

Скорпион – обожават да контролират. Скорпионите рядко разкриват себе си и не се показват напълно дори пред близките си. Те обожават да опознават хората, да навлизат в тяхното съзнание и по-късно да започнат да ги контролират. Скорпионите много често правят това с половинките си.

 

 

Стрелец – свободолюбивецът. Той никога няма да признае, че самотата съпътства свободата. Той в своенравен, душата на компанията, обожава своята известност. Това, което крие е страхът да не остане сам, както и много други тайни. Повечето стрелци слагат една маска, която могат да не махнат и с години, дори пред най-близките.

 

Козирог – той също изпитва емоции. Повечето хора смятат, че козирогът е груб, прагматичен и не може да изпита никаква емоция. Това не е вярно, той може да обича, да мрази, да изпитва всякакви чувства, но не знае как да го покаже. Неговите жестове са скучни, недодялани и често пъти неадекватни. Той никога няма да признае, че се бори с това, но наистина иска да изразява чувствата си по-добре.

 

Водолей – страхът от чувствата. Водолеите не искат да признават, че се страхуват от чувствата, които изпитват. Те се опитват да ги пренебрегнат, да ги убият, да бъдат логични, да избягат от природата си. Дори водолеят може да е много неприятен, когато заобича, защото пуска хиляди тестове на любимия човек. Иска да получи доказателство, че наистина си струва.

 

Риби – те много лесно се влияят. Понякога ни се струва странно, че можем да повлияем на един човек много лесно, само с няколко думи го разубеждаваме от неговото мнение. Това е нещо много познато за рибите, с което те се борят, но не могат да променят в себе си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
karucar7
преди 8 години
1
4
!
Отговори
Риби Може да се влияя лесно, но щом съм решил нещо и го искам няма нищо да ме разубеди.
ДОТА
преди 8 години
1
3
!
Отговори
Риби те много лесно се влияят-------------------------------------------------------------------Това е само преди секс
Страница 1 от 1