.

Начинът, по който хапваме пица, разкрива характера ни

Начинът, по който хапваме пица, разкрива характера ни
Снимка: iStock

Малцина са тези, които не обичат да си похапват пица. Интересен е фактът, че начинът, по който я ядем, говори много за нашия характер. Повечето хора смятат, че това е просто рутинно действие, но това не е така. Според поведенческите психолози начинът на нашата консумация на пица разкрива съществени черти от нашата личност.

 

Хората, които ядат пицата, като сгънат парчето, са от типа на водачите. Те са изключително добри в изпълнението на няколко задачи едновременно. Такъв тип хора най-често ядат пицата си, докато говорят по телефона или шофират. Те са доста активни и интересни личности. За тях не е толкова важен вкусът на пицата, колкото да се нахранят с нещо бързо и лесно.

 

 

Мъжете и жените, които предпочитат да започнат с коричката на пицата, са от типа на творците на тенденции. Те са спонтанни и живеят живота си на пълни обороти. Обичат да се различават от тълпата и да налагат трендове. Подобни хора са колоритни, говорят гръмогласно и винаги привличат вниманието на околните с действията си.

 

Тези, които ядат пицата си с нож и вилица, са от типа на поддръжниците. Те са мили хора, които обичат да общуват с другите. Готови са винаги да помогнат и да утешат някого. Помнят всички рождени дни и са изключително гостоприемни, когато имат гости. Гледат първо на тях всичко да им е наред, а после мислят за себе си.

 

Хората, които просто отхапват от пицата, без да го мислят много-много, са от типа на перфекционистите. Те се придържат към това, което знаят, защото не обичат изненадите и непредвидимите резултати. Обичат да експериментират с няколко вкуса, но обикновено се придържат към този, който най-много им е допаднал.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...