.

Училищни любовни закачки според зодията [част втора]

Училищни любовни закачки според зодията [част втора]
Снимка: iStock

Лъв


 

Свалката с Лъв си е нещо като игра на „руска рулетка“. Шансът да оцелееш след връзка с тези царствени личности е 50 на 50.

 

Лъвовете обикновено са инициативната страна. Момчетата-Лъвове са убедени, че няма момиче, което да им откаже и да устои на личния им чар, а момичетата-Лъвици пък са сигурни, че нямат конкуренция, що се отнася до външния им вид. И едните, и другите до голяма степен са прави. Което пък е „нож с две остриета“, защото малко ще са смелчаците, дето ще дръзнат да навлязат в Лъвската територия.

 

Накратко казано, Лъвовете няма да са обект на свалки, а нещо като кастинг-мениджъри, одобряващи подходящата си половинка. Е, дали ще има някой одобрен вече си е съвсем друг въпрос.

 

Дева


 

Девите са „горещ лед“. Те са толкова старателни, толкова подредени, толкова организирани, че в тяхно присъствие човек се чувства като „на тръни“. Никак не е лесно да се харесаш на една Дева, независимо дали е момче или момиче.

 

Момчетата-Деви ще са изключително привлекателни за момичетата от по-долните класове и определено ще имат богат избор за приятелка. Може да не започнат сериозна любовна връзка, но на интелектуално ниво ще си осигурят цял фен-клуб. Най-голям шанс за стабилна приятелка имат момчетата-Деви, които тази година завършват и ще са абитуриенти. Те със сигурност ще имат дама за бала. Мълчалива, сериозна и достатъчно активна, за да извади въпросният момък от латентното му състояние и да го накара да я забележи.

 

Момичетата-Деви пък ще поддържат връзки предимно с момчетата от собствения си клас или випуск. Те предпочитат да „газят в познати води“. Освен това вече има поне няколко души, с които се разбират и са установили по-близки отношения, защото с тях може да се разговаря спокойно, да се анализират фактите логично и най-вече, защото са облечени в чисти дрехи, а не изглеждат като след битка в градския транспорт. Който си е харесал момиче-Дева да знае, че за нея всичко е важно, до най-малката подробност.

 

Везни


 

Везните се опитват да постигнат равновесие между разума и чувствата си. Те общуват лесно с всички. Сантиментални са и всяко тяхно влюбване е „от пръв поглед“. Чувстват се добре в компания и умеят да създават около себе си приятна обстановка. Везните рядко остават сами и непрекъснато са обект на флиртове и свалки.

 

Момчетата-Везни обикновено са „душата“ на всяка компания и всички момичета, независимо от възрастта се борят за близостта и одобрението им. За момчетата-Везни не е проблем да имат няколко приятелки, то е в реда на нещата. Ако не приемете, че сте една от многото, то той просто ще ви изолира без излишни разговори.

 

Момичетата-Везни са много чаровни и много откровени. За тях обяснението в любов е най-естественото нещо, а още по-естествено е да ви отговорят директно с ДА или НЕ (по-често с ДА). Те са много гъвкави в отношенията си и почти няма момче, което да е безразлично към тях. Ще имат достатъчно обожатели през цялата учебна година, за различни периоди от време и независимо от силата на чувствата си ще превръщат всяка раздяла в събитие, изпълнено с драматизъм. До следващата нова връзка, естествено.

 

Скорпион


 

Скорпионите излъчват любов и сексапил с цялото си същество. Скорпионите са родени за любов. В същото време са и убийствени, защото дори за части от секундата не допускат в съзнанието си мисълта, че могат да бъдат отхвърлени.

 

Момчетата-Скорпиони са най-груби и невъздържани, когато са влюбени. В същото време са и подозрителни, и ревниви. Така че, мили момичета, ако някой от съучениците ви изведнъж започне да ви атакува без видима причина, бъдете сигурни, че е влюбен във вас. Помислете си добре преди да отхвърлите чувствата му, последствията може да се окажат по-разрушителни от земетресение.

 

Момчетата-Скорпиони обикновено са активната страна. Рядко някое момиче ще се осмели да „започне играта“. Трябва да е любителка на екстремните преживявания, притежаваща известна доза мазохизъм. Защото момчетата-Скорпиони са много привлекателни и веднъж набелязвайки „обекта“ стават неудържими.

 

Момичетата-Скорпиони са магични. И те, като момчетата, сами набелязват „жертвата“ си. След което избраникът просто бива подчинен на нейните желания. Освен това момичетата-Скорпиони имат много силна интуиция и изобщо не е нужно да ги сваляте. Тя ще усети намеренията ви преди вас и ако й харесате, да, ще се получи. Ако не й харесате, обаче, бягайте по-далече, за да се спасите от унищожителното й безразличие.

 

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...