.

Любимият цвят издава какъв е твоят темперамент

Любимият цвят издава какъв е твоят темперамент
Снимка: freedigitalphotos.net

Цветовете, които предпочиташ говорят много за същността ти. Обикновено човек има няколко любими цвята, които преобладават в гардероба, дома и живота му. Това означава, че характера му не е толкова еднозначен. Ще ти кажем какво говори за теб цвета, който харесваш.

 

Розово. Този цвят издава голяма емоционалност, доброта и наивност. Имаш добро сърце, жертвоготовен/а си и винаги си готов/а да помогнеш на всички. Най-малката дреболия може да те разчувства и обиди. Вярваш на всички и ти се иска целият свят да бъде толкова добър колкото теб. Имаш нужда да обичаш и да бъдеш обичан/а, вярваш в принца/принцесата на бял кон. Малко си обсебващ/а и понякога се държиш като малко дете.

 

 

Зелено. Това е цветът на перфекционистите, настойчивите и амбициозни хора. Винаги се стремиш у вас всичко да е в ред. Мислите и постъпките ти са точно преценени. Любителите на този цвят имат идеали, трудно се поддават на изкушенията и са доста отговорни хора. Винаги може да се разчита на тях. Малко са безчувствени. Не са фенове на страстните приключения и поради тази причина им е трудно да поддържат огъня във връзката си. Дай път на емоциите си, покажи на любимия/ любимата, че го/я обичаш. Бъди малко по-състрадателен/а към хората, не може всички да бъдат като теб. Понякога човек трябва да следва чувствата си, а не твърдо да следва принципите си.

 

Жълто и оранжево. Ти си доста весел и усмихнат човек. Обичаш да се радваш на живота и да експериментираш. Не си даваш много зор. От теб лъха позитивност. Доста си общителен/а, имаш много приятели, хората сами идват при теб, защото ги зареждаш с положителна енергия, ти си като слънцето. Цениш свободата и не правиш компромиси за нея. Ти си човек, който не може да стои на едно място и винаги търсиш авантюра, обичаш да има разнообразие. Понякога не знаеш какво искаш и поради тази причина си склонен/а да нараняваш хората. Премисляй повече нещата, реши какво искаш и подреди живота си, не може да продължаваш да лентяйстваш вечно.

 

Синьо. Ти си хармоничен човек, приемаш всичко доста спокойно и не си склонен/а да променяш света. Трудно е да бъдеш изкаран/а от равновесие. Склонен/а си към мързел.

 

Червено. Това е най-страстният цвят. Не можеш да бездействаш, доста целеустремен/а си, движиш се със скоростта на светлината. В любовта си доста страстен/а, темпераментен/а и ревнив/а, обичаш да рискуваш и властваш. Научи се на хладнокръвие, повече концентрация и търпение.

 

Черно. За този цвят има много различни мнения. Някои смятат, че хората, които харесват черното са неуверени и страдащи затворени в себе си хора, а други го смятат за цвят, изпълнен със стил и самоувереност. Всъщност всички носим черно. Не слушай другите, които казват, че то привлича лошите емоции. Грешно е да се смята, че това е цветът на скръбта. Ако се чувстваш удобно и красив/а в този цвят – носи го.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...