.

Кое е твоето цвете според датата ти на раждане [част втора]

Кое е твоето цвете според датата ти на раждане [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Може да не ти се вярва, но родените на определени дати имат точно цвете за талисман. Талисманите привличат късмета и щастието. Виж кое е твоето цвете.

 

Лилия. За родените на 5, 14, 23. Изящната лилия е талисман за изтънчени, изискани, романтични хора, надарени с фино усещане за стил. Колкото и да звучи странно, често си падат по силните усещания, но всъщност се страхуват да рискуват. Злопаметни са и твърде дълго могат да се сърдят за нещо. Талисманът може да им повлияе така, че да станат по-сдържани, скромни и да се отнасят към задълженията си по-сериозно. Така биха могли да постигнат много в живота си.

 

Червен мак. За родените на 6, 15, 24. Хората, свързани с това цвете, безпроблемно реагират и разгадават чувствата и мислите на околните, често имат дори прекалено добронамерено/наивно мнение за другите, независимо от това дали те го заслужават. Въпреки това са психолози и добри приятели. За да постигат успехи в живота, на тези хора им е важно да се научат да бъдат по-последователни и да престанат да обръщат внимание на парадоксите.

 

Орхидея. За родените на 7, 16, 25. Тя е талисман на чувствителните, доброжелателни ценители на красотата и хармонията, които са в постоянно търсене на духовното. Те никога не остават равнодушни пред приключенията, пътешествията, историята, културата и изкуството на различните народи. Тези хора са пазители на семейното огнище и ценители на всичко елегантно.

 

 

Маргаритка. За родените на 8, 17, 26. Тези хора са нетърпеливи, но скромни и честни. Увлечени са по своите идеи и ангажименти, което ги прави отговорни. Винаги трябва да се чувстват стабилни материално и водят всичко докрай. Цветето може да им помогне да продължават по този път, за да постигнат още много успехи в живота си.

 

Роза. За родените на 9, 18, 27. Розата е талисманът на романтичните и благородни хора. Тези хора са склонни да проявяват смелост, изключително са общителни, поставят си високи цели, преодоляват всякакви препятствия и винаги постигат желаното. Те са силни личности, на които нищо не може да попречи да следват любовта на живота си, ако ще и до края на света. За да постигат целите си, е нужно да станат по-търпеливи – да осъзнаят, че понякога има предел и не всичко в живота е достъпно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...