.

Още няколко идеи как да изглеждаш страхотно на Нова година [част втора]

Още няколко идеи как да изглеждаш страхотно на Нова година [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Вече ти дадохме няколко идеи за хубава визия на новогодишното парти. Предлагаме ти още няколко идеи, с които ще заблестиш истински. Избери стила, който пасва най-добре на индивидуалността ти и добави подходящ грим. Ето с каква визия може да се появиш на Нова година.

 

Бохемска. Дрехите създават илюзия за небрежност, носят носталгия, но в същото време са изработени от висококачествени материи. Ако искаш да се разхождаш в кадифе и сатен, но да напомниш на всички за непорасналото хипи в себе си, то това е идеалният вариант. За още по-впечатляващ ефект заложи на аристократични цветове: лилаво, пурпурно, нощно синьо. И дрехи с пищни апликации. Що се отнася до грима – избери един акцент и наистина акцентирай силно на него. Ако са очите например, може да използваш бляскави сенки в цветове като на дрехата. Червилото в този случай е едва забележимо, например гланц в нюанс. Но ако решиш да подчертаеш устните, то нека бъде с тъмно червило.

 

 

Бляскава. Облечи се бляскаво. Независимо от цвета на дрехата, по нея трябва да има камъчета, пайети или лъскави нишки, които да отразяват светлината на свещите. На този тоалет обаче не стоят добре бижутата. Дрехата сама по себе си е блестящо бижу. Може да украсиш косата си с тиара или красива шнола. Би могла да добавиш кристални или сребърни обувки. Заложи на сребърните цветове в сенките и по ноктите. Не забравяй да подчертаеш миглите с черна спирала. Вместо червило използвай безцветен гланц.

 

Ретро. Първо трябва да решиш в кой точно период желаеш да се върнеш чрез тоалета си. Ако целиш карнавален ефект, може и много назад във времето. Но ако става дума за обикновено парти, то може да заложиш на диско ерата с удобен панталон и ефектни аксесоари. Може да проявиш известна екстравагантност при избора на допълнения или цветове, само внимавай да не прескочиш границите на добрия вкус. Гримът точно в този период е известен с многото цветове по лицето. Но все пак трябва да отговарят на тези в тоалета и да не бъдат твърде пъстри. Бъди умерена и смесвай цветовете разумно. Актуалните тъмни червила пасват много добре на тази визия.

 

Закачливо. Свежи цветове и забавни аксесоари. Ще постигнеш този ефект с дрехи, които обичайно свързваш с топлия сезон, и закачливи допълнения: пъстри обувки, панделка в косите, бижута. Единственото и много важно условие за този тоалет е да бъдеш на топло място. Не прекалявай обаче с цветовете по лицето си, нека само дрехата бъде пъстра. В грима търси естествената свежест и дискретен блясък. Ще ги постигнеш с озаряваща пудра, нежен руж, червило с бляскави пигменти в коралови нюанси и фина очна линия, колкото да очертае контура на очите.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...