.

Кой как посреща Нова година според зодиакалния знак [част втора]

Кой как посреща Нова година според зодиакалния знак [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки очаква НЕЩО от настъпващата Нова година. И всеки я посреща различно, по свой избор. Надеждите ни обикновено са свързани с промяна. За да промените живота си трябва да мислите не как да посрещнете Новата година, а как да сте полезни през цялата година. Едва тогава промяната ще се случи и то, да се надяваме, за добро. А кой как посреща Новата година? Ето как:

 

Везни

 

Везните обикновено са главен организатор на всеки празник. Тяхната цел е да извлекат максимално удоволствие от събитието. Везните не остаряват. Те винаги са готови за предизвикателства, за изненади, за забавления. По всяко време и на всякаква възраст. Те са големи любители на празниците и са в състояние от обикновен празник да сътворят ГОЛЯМ празник. Като за тази цел не биха пресмятали разходите – „колкото, толкова“, особено ако пък става дума за посрещане на Нова година. За Везните е все едно къде точно ще посрещат Новата година. Най-важно е да има танци, шум, веселба, приповдигнато настроение и... голяма компания. Естествено, че не може да съществува празник без богата трапеца, чувал с подаръци, литри алкохол и десетки „изгърмени“ тапи от шампанско! За това не се учудвайте, ако на някой от познатите ви Везни първите 1-2 дни от настъпилата нова година липсват. Просто тези хора са големи майстори и успяват много бързо да „изчистят харда“ от спам.

 

Скорпион

 

Скорпионите са ненадминати в доброто си настроение. Може би само Везните биха могли да им съперничат в Новогодишната нощ, но не е съвсем сигурно. Скорпионите са ентусиазирани от думата „ново“. Самата мисъл за нещо ново е предизвикателство, което ги зарежда с енергия и ги кара да развихрят въображението си. Още в началото на празника ще телефонират на всичките си познати и приятели, които не са с тях в момента, ще изстрелят безброй пожелания и ще успеят да затворят телефона преди от другата страна да са чули и „гък“. На Нова година всеки уважаващ себе си Скорпион в собственото си съзнание е център на Вселената и няма вселенска сила, която да успее да му развали настроението. За Скорпионът Новата година е олицетворение на нови надежди, нови мечти, нов скок в неизвестността, изобщо... нов живот. Скорпионите знаят какво означава „ново начало“, как и кога се поставя началото на „новото начало“. Не с нова наздравица и не „от понеделник“, а именно на Нова година. В този смисъл Новата година е много важна за Скорпионите и ако имате в компанията си поне един Скорпион, то бъдете сигурни, че без значение къде празнувате, празникът ще е незабравим.

 

Стрелец

 

Стрелците са „търсачи“ и „откриватели“. През целия си живот те търсят нещо: смисълът на живота, личната си мисия... в най-лошия случай химикалката, ключовете или мобилния си телефон. До късните часове на 31. декември Стрелците често търсят най-подходящото място, където биха могли да посрещнат Новата година. За всеки Стрелец е най-лесно да посрещне Нова година у дома, но точно това обикновено не им се получава. Стрелците са „душата“ на всяка компания. Тях ги чакат с нетърпение, посрещат ги с уводолствие и всеки е готов да угажда на капризите им. Не се учудвайте, ако в разгара на тържеството, 5 минути преди стрелките на часовника да се съединят някой Стрелец позвъни на вратата ви с огномна усмивка на лице, кошница с лакомства и бутилка шмпанско в ръце. На вас това може да ви изглежда странно, но за Стрелеца странните (или по-точно предвидимите) сте вие. Стрелците притежават неповторимия талант да се вписват успешно във всяка компания, да обединяват всички около себе си и да общуват дори с групи, които не се понасят помежду си. Те нямат нищо против да пийнат по чашка и с едните, и с другите, да поприказват – с всеки могат да намерят общи теми. И докато останалите присъстващи на купона все още „загряват“ за празника, то Стрелецът вече е „на градус“. Точно преди полунощ може да си даде почивка, да се „оттегли за малко“ и... да се събуди на следващата година. Какво от това? Нищо драматично не се е случило, в живота има и по-важни занимания от посрещането на която и да било Нова година! Нали хапнахме, пийнахме, поприказвахме... значи, посрещнали сме я, па макар и на другата сутрин.

 

Козирог

 

Нали ги знаете Козирозите? Такива са си те – работяги. За тях няма делник, няма празник, най-важна е работата. И на новогодишното тържество са готови да обсъждат професионални въпроси, стига да има кой да ги слуша. Уважаеми Козирози, дайте си малко почивка, отпуснете се, усмихнете се, Нова година не е работното начало на поредната седмица, забравете за работата поне за едно денонощие! И за да се получи този ефект, то Козирогът трябва да смени обстановката, да посрещне Новата година на непознато място. Само така ще се промени и настроението, и поведението на Козирога. А най-добре е, ако някой друг организира тържеството, ако не се налага Козирогът да прави каквито и да било усилия, ако компанията е достатъчно голяма и покрай приятелите има и непознати. Така Козирогът ще се забавлява максимално и с бъбривия Близнак, и с оригиналния Стрелец, и с достолепния Лъв. А времето ще лети... така бързо ще лети, че няма да усетите кога е пристигнала Новата година, кога е гръмнало шампанското, кога е догорял бенгалския огън! Ами, Козирози, какво да ги правиш – много забавни хора.

 

Водолей

 

Водолеят започва да си представя как ще посрещне Новата година още през август. Идеите изригват неудържимо като лава от действащ вулкат. Може би на екзотичен остров? С туземци, които и английски даже не говорят? Или пък в студена северна държава? В Лапландия? Точно там е най-вероятно да се осъществи близък контакт с Добрия старец, на негова територия! И така в мечти и догадки ей го на` 31. декемдри пристигнал, а Водолеят си е все още у дома. Предполагате, че ще посрещне Новата година у дома? Мноооооого грешите. Водолеите са любимци на всички. Те са поканени минимум на 5 места и минимум от 10 компании. Остава им само да изберат къде и с кого. А това е най-лесната част. Следвайки интуицията си Водолеят ще отиде там, където ястията и напитките са подбрани, хората са лъчезарни и усмихнати, темите за разговор са разнообразни, обстановката е уютна, шоу-програмата е оригинална, нищо не липсва и никой на никого не досажда. Ако случайно му стане скучно, то Водолеят винаги може да оформи един бърз новогодишен флирт или един спонтанен празничен секс. Какво пък толкоз! Да посрещаш е по-приятно, отколкото да изпращаш, нали...

 

Риби

 

На Рибите им е все едно къде точно ще посрещнат Новата година. За тях е много по-важно с кого ще я посрещнат. За Рибите празникът е вълшебство. Те очакват едновременно романтика, чудеса и близост. Ако ще посрещате Нова година с Риба, то бъдете готови за ново и непознато преживяване. Леко, ефирно и загадъчно като полъх от аргелски криле. Рибите са хора усмихнати, нежни, дружелюбни. Рибите знаят, че по лицето стават много повече бръчки, ако се мусят, отколкото ако се усмихват и определено провеждат анти-бръчкова терапия. Преди да ударят празничните камбани, преди стрелките на часовника да се слеят, преди да зазвънтят кристалните чаши и да зашуми шампанското, Рибите са си намислили не едно, а цели три желания, които няма да ви споделят. Защо три ли? Ами за да имат резервен вариант. За да поискат малко повече, отколкото очакват да получат и за да докажат на всички, че желанията им се сбъдват, понеже не са алчни.

 

Първата част от статията четете тук:


Тийнейджърският хороскоп е изготвен от Петя Георгиева

Прочети още на: http://www.teenproblem.net/a/6-lubopitno/44155-tiineidzharski-horoskop-chast-treta/


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...