.

Кръвната група определя характера ти

Кръвната група определя характера ти
Снимка: freedigitalphotos.net

Кръвната група е до голяма степен определяща за човешкия характер. Имай предвид този факт в отношенията си както с партньора, така и с близки, приятели и др. Ето още информация по темата.

 

Кръвна група А. Хората от тази кръвна група са чувствителни, деликатни, миролюбиви и перфекционисти, но са с ранима психика и се обиждат лесно, а когато избухнат, са доста необуздани. Те са с творчески дух и нагласа, почитатели на красотата и съвършенството. Доста големи усилия им коства да се приспособят към средата, прекалено голямата им чувствителност ги прави силно уязвими. В отношенията си с околните са вежливи, стремят се да предотвратяват конфликтните ситуации. Способни са да разберат чувствата на другите. Не понасят грубостта и нахалството. Най-подходящи за тях са творческите дейности, както и научноизследователската работа. В тези области те могат да се реализират най-добре.

 

 

Кръвна група В. Тези хора са активни, упорити, търпеливи, методични, традиционалисти, но и малко студени. Те се отличават също така с независим дух и решителност, обичат движението. Не са особено чувствителни, вървят по своя път упорито, преследват целта си със силна воля. Направят ли си някакви планове, не се предават, докато не ги осъществят. Тяхната интелигентност е висока, стремят се да разширяват знанията си. Най-подходящи за тях са професиите, свързани с управлението, защото отговарят най-добре на характера им. Удава им се еднообразната работа, тъй като от всички кръвни групи хората от група В най-малко се отегчават от монотонността.

 

Кръвна група 0. Екстровертни, откровени, оптимисти, дипломатични, лесно приспособими, приказливи и понякога меркантилни. Отличават се също така с висока активност. Много обичат да установяват контакти – изпитват потребност от тях, за да се развиват и усъвършенстват. Ориентират се към положителните страни на живота, търсят винаги утеха и удоволствия. Сред тях има и доста меркантилни личности, които не пропускат възможностите, от които могат да се възползват. Могат да бъдат отлични търговци, журналисти. Ненавиждат монотонността.

 

Кръвна група АВ. Тези хора са със сложен и противоречив характер, неспокойни и трудно разгадаеми. Те са едновременно методични и непостоянни, с променливо настроение. Открояват се с хармоничност и същевременно проявяват твърдоглавие. Често стават жертва на собствените си вътрешни противоречия. Тяхната двойственост е причина да изпитват желание да имат всичко. те са недоволни, песимисти, лесно се обезкуражават и пренасят тези свои чувства върху околните. Това е следствие непостоянството и липсата на чувство за отговорност. Имат проблеми с намирането на подходяща работа, не понасят някой да им нарежда какво да правят, а еднообразието ги отегчава.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...