.

Характерните образи в училище и университета [част първа]

Характерните образи в училище и университета [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Светът е разнообразен и хората са различни. Всякакви персонажи могат да се срещнат и в училище/ университет и те са доста интересни. Ето кои са тези типажи и как да ги разпознаеш.

 

Безделникът. Косата му изглежда като немита през последните десет години. Брадясалото му лице, завършващо с тънка брадичка е символ на неговата индивидуалност. Псевдоскейтърският му вид подсказва, че улицата му е нещо като роден дом. Мечтата му обикновено е да свири в рокгрупа и да бъде известен, но главно, защото това ще му позволи да бъде мързелив, мърляв и дългокос до края на живота си. В действителност типове като него най-често се оказват студентите, които в крайна сметка завършват облечени в костюм и работещи в скромни фирми. По време на училище/лекции най-лесно можеш да го намериш в леглото му. Основното му забавление да свири и да се рови в музикалните магазини или да сърфира из разни уебсайтове.

 

 

Снобката. Тя е винаги изискана, направо перфектна. Това говори за невероятната ѝ колекция от скъпи маркови дрехи, повечето от които дори не успява да облече, защото по една или друга в причина модата им бързо отминава. Говори леко префърцунено. Мечтата ѝ е да живее в Лондон и се отнася с пренебрежение към всеки, с който няма подобен интерес. Всъщност не е особено образована. В час/по време на лекция ще я откриеш да чете поредния брой на модно/женско списание. Със сигурност мрази калоричната храна и гледа с погнуса хората, които я консумират. Тя и приятелите ѝ, естествено, хора от същия ранг, обожават да обсъждат на висок глас недодяланото облекло на хората от обкръжението си и да им се подиграват за всичко, смятайки че са загубеняци. Забавлява се, като кара околните да се чувстват дребни и непълноценни. Всяка събота можеш да я намериш някоя дискотека.

 

Контето. Винаги изглежда добре и го знае. Косата му е пригладена с гел, носи верижка, фланелката подчертава мускулите му, а обувките му са от последната колекция. Обикновено има перфектен вид и винаги се усмихва. Обикновено си има приятелка, но очите му шарят навсякъде по простата причина, че не може да бъде само с една. Той е кръшкач и сваляч, но винаги успява да се измъкне, да се направи на луд и да запази независимостта си. Ще го намериш в компанията на красиви момичета, тъй като е забавен, интелигентен, хубав и знае как да привлича вниманието и да сваля момичетата. Повечето момчета искат да са му приятели, за да се възползват от контактите му с нежния пол.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...