.

6 плюса (или минуса) на това да имаш близначка

6 плюса (или минуса) на това да имаш близначка
Снимка: Pixabay

За всеки, който има близначка. Всеки с този удивителен късмет може да се припознае тук. Това да имаш близначка е най-якото нещо, което може да ти се случи, без да си положил каквито и да е усилия за това. Защо е толкова жестоко?

 

Хубавото на семейството е, че колкото и да не ти се иска трябва да ги обичаш и те трябва да обичат теб. Но разликата в годините и факта, че сте от различни поколения може да създаде известни търкания. За това по-редно е да кажа, че хубавото на близначката е, че е просто едно твое копие, което не може да спре да те обича, защото това означава да спре да обича себе си. Близначката не е просто семейство. Тя не е просто и най-добрата ти приятелка. Интересното е, че не е просто и най-скъпия ти, важен и любим човек. Тя е нещо много повече! За тези от вас, които вярват в енергии и Вселена, и съществуването на душата – ако питате мен, имайки близначка, няма как да не вярваш в това – споделям, че близначката е връзка с нещо, което е отвъд физичния свят. Как така?

 

 

Усеща всичко. Боли те корем, не се чувстваш добре, днес ти е тъпо. За всеки средно емоционално интелигентен човек, тези признаци са лесно разпознаваеми. За близначките това не са признаци. Те са сигнали. Като главоболие е. Виждаш, че нещо не е наред, но когато си затвориш очите и вече не гледаш, просто си го усещаш. Бучка в гърлото, възли в корема и всякакви подобни неща, които хората усещат преди изпит например.

 

Никога не можеш да я излъжеш. В продължение на предната точка – усеща всичко. Имаш чувството, че когато я лъжеш някакъв детектор в главата й се задейства и лицето й започва да стана от недоверчиво, та леко ядосано. Ядосано, защото кого си мислиш, че заблуждаваш? Тя не просто усеща, тя знае. Знае всичко за теб.

 

Знае всичко за теб, защото сте нон-стоп заедно. Като малки сте живеели в една стая. Ходите заедно на детска градина, после заедно на училище. После може би не тръгвате заедно на университет, но така и така си разказвате всичко, така че няма особено значение. И продължавате да живеете заедно. Повечето хора остават при мама и тати до доста късна възраст, а когато имаш и близначка ти е много по-трудно да се изнесеш. Това означава да поемеш по свой път, който не винаги ще включва нея. Затова отлагаш изнасянето и си стоите заедно, продължавайки да трупате опита на тоталното опознаване на една човешка душа.

 

Може да не си приличате, но всъщност зверски си приличате. Имате различен стил, различните приятели и харесвате различна музика. Цветът на косата ви не е еднакъв и нейните очи са по-светли от твоите. Но няма човек, който да прилича повече на теб от нея. Израза ви е еднакъв, маниерите ви са идентични, душата ви е една.

 

Винаги ще е до теб, независимо дали иска, или не. Не само защото сте толкова еднакви, външно или вътрешно. А защото сте единни. Разбира се, карате се най-редовно, цепите си главите и се замеряте с чаши, но това по никакъв начин не чупи вас. И няма значение колко ти е сърдита и колко никак не те харесва в момента. Види ли те да плачеш ще зареже всичко, което прави. Ще зареже и сърдитата физиономия.

 

Най-добре разбира шегите ти. Няма човек, който да се смее по-силно на глупостите ти от собствената ти близначка. И няма човек, който най-ефектно веднага да се включи в бъзиците ти и да ги продължите заедно от собствената ти близначка.

 

Близначката е твоята първа и единствена сродна душа. И е единствената, която никога няма да те зареже и предаде. Единствената, която ще прави за теб неща безкористно и единствената, която ще ти прощава всичко. Също така е и единствената, която умишлено ще счупи чаша в главата ти. Но отвъд това, без едната другата не съществува. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...