.

Модните гафове на различните зодии [част първа]

Модните гафове на различните зодии [част първа]
Снимка: Pixabay

Явно има няколко модни гафа, които се повтарят при определените зодии. Ето кои са те:


Овен - Правят от нищо нещо

 

Къси полички, тесни панталони, леопардови шарки, съчетани с райе и каре, деликатно разделени от колан на огромни точки; златни обувки с огромна платформа и тотално неадекватни чанти, или още по-зле – раници, в незабравимата (буквално) комбинация на голям брой дрънчащи верижки, дали от казанче за тоалетна, или просто он квартакната железария – няма значение, ясно е само че те са накичени по ръцете и шията.

 

Абсурдът в този "ансамбъл" от малки шаренийки е, че необяснимо как всъщност изглежда добре. Не стилно, нито елегантно или изискано, но все пак ефектно. Ами, доооста нетипична комбинация, можеш само да завидиш на въображението и модния нюх на овните. Единственото, което не би могло да се каже за стила им е, че е дискретен или скромен. Овенът изглежда по-скоро като Принс, отколкото като принцеса Кейт, ако разбираш какво се опитвам да кажа.

 

Телец - Раздават го тежкари

 

Телецът може нищо да си няма, по негови собствени думи, разбира се; но една-две, или пък 10, максимум 20 красиви, дори луксозни ризи в гардероба си, със сигурност ще има. Към тях вървят съответните обувки, кашмирени шалове, сака и жилетки от красиви, елегантни материи, чанти - разбира се, от най-добрите марки. Но те никога не стигат, за да избере нещо хубаво. Нали все пак си няма нищо? .. Дори да сложи чифт стари дънки, телецът ще ги комбинира със скъпи кецове или обувки на токче, заедно с маркови слънчеви очила. Няма как да излезе навън, без да бъде шикозен.

 

 

Недостатъци в облеклото телците почти нямат - имат пропуски понякога, когато се докарват. В тези единични случаи гледката определено си струва – би се почудил какво точно са си мислели пред огледалото, преди да излязат. Но това на кого не се е случвало?

 

Близнаци - Нямат свой стил

 

Имат око за красивите дрехи - обичат изящни бижута, предпочитат естествените материали и красивите цветове, които съчетават с въображение и вкус. Никога не прекаляват с орнаментите, не понасят, даже мразят крещящите щампи и гигантските бижута. Но за съжаление, това, което близнаците нямат, е собствен стил.

 

Точно това е и причината тяхното облекло да е нелошо, но в общия случай безинтересно. Липсва му обединяващата идея и онази леко луда и много съблазнителна революционна модна дързост. Иначе, близнаците могат с лекота да имитират всякакви стилове - никога не се колебаят как трябва да се облекат за всякакви поводи. Няма значение дали ще бъде коктейл, театър или кръчма, но просто няма да блеснат сред останалите с нещо лично тяхно си.

 

Рак - Модни терористи

 

Дизайнерите Вера Уанг, Джорджо Армани, Оскар де ла Рента, Лазаро Ернандес и Ели Сааб са родени под този знак. И, докато те определят насоките на висшата мода, обикновените, не толкова известни и успяли рачета определено винаги пречупват модните насоки на зодиякалните си гурута през собствената си призма. Резултатът, разбира се, е Рак като от корицата на модно списание.

 

Е, не всички са еднакво стилни - в лошия си вариант дизайнерът по душа от представителите на този знак, се превръща в моден терорист. Друга тяхна слабост е, че поради суетата си, в опита си да се нагласят "перфектно", става така, че с един детайл могат да развалят цялата композиция.

 

Останалите модни гафове на зодиите, очаквай тук!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...