.

Първият секс круиз на света излиза в открито море

Първият секс круиз на света излиза в открито море
Снимка: Facebook

„Пътуването на Азамара“ – или иначе казано първият круиз, който официално носи сексуална тематика и предлага различни и най-разнообразни услуги на борда си, отваря врати и предтои да влезе е в движение.

 

Очаква се през септември 2017г. Адриатическо море да бъде начална станция на нестандартния круиз. Пътуването ще се провежда на територията на европейския континент.

 

Изискване за посещението на круиза е да присъстват само двойки. Осем-дневното пътешествие очаква подходящо сексуално облекло и предлага различни „атракции“ за посетителите. На кораба има различни плейрум-и (стаи за забавления), които ще отварят вратите си частно за различните посетители. Идеята е, че в тези стаи много по-лесно може да бъде „разчупен ледът“, противно на всеизвестната история на „Титаник“, където ледът разчупи обстановката.

 

 

Персоналът на кораба се състои от няколкостотин души екипаж, които да се грижат за удобството, уюта и здравето на пасажерите. Специалното предложение на круиза е оргия, в която могат да се включат всички пътници, ако, разбира се, имат желание.

 

„Изключително развълнувани сме, че имаме възможност най-сетне да поднесем на пътниците тези специални усещания и емоции, които се случват веднъж в живота! Нямаме търпение да създадем и осигурим така специфичната сексуална атмосфера за нашите клиенти, защото ние сме повече от просто добри в това!“ – споделя екипът, който има над 30 години опит в сферата на сексуалните преживявания, снемането на стреса и забавленията за възрастни.

 

Вечерите на кораба са разделени в различни тематики – еротична вечер, забавления с високи нива на адреналин, вечер на оргията, рол-плей вечер, както и други изненади.

 

Интересното е, че след полунощ, на круизния кораб ще звучи специфична аларма, която снема задълженията на персонала – след този сигнал, всички на кораба са свободни да се включат групово в забавленията, вече няма персонал и пътници, а само хора, които се забавляват заедно с цел да утолят сексуалните си възбуди.

 

Политиката на сексуалните страсти на кораба е под мотото „НЕ значи НЕ“, но извън това правило всеки е свободен да се забавлява без ограничение. Друга забрана е пътниците да запазват контакт с персонала след напускане на кораба, както забранено е и да завързват връзки с хора по посещаваните пристанища по време на круиза.

 

Цената на билета варира от 2833 долара до 10996 долара, в зависимост от размера и разнообразието на пакета, който закупуват пътниците. Тази цена е само за едно място на кораба.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...