.

Проблемите на ниските момичета

Проблемите на ниските момичета
Снимка: Pixabay

Може да ти звучи глупаво, но ниските момичета имат известни проблеми, заради своя ръст.

 

Интересното е, че и високите момичета имат своите ръстови проблеми, но за тях – друг път.

 

Сега ти представям най-популярните проблеми на момичетата с по-малък ръст, които те срещат постоянно в ежедневието си.

 

 

• Ако ти си нисичка, сигурно знаеш колко ти е трудно да извадиш нещо от някой по-висок шкаф. Понякога дори и токчетата не помагат за тази цел. Вероятно често се катериш в собствената си кухня, за да достигнеш до някоя поставена на високо подправка или някой специфичен съд.

 

• Ако ти се случи да идеш на концерт и не можеш да стигнеш до първия ред, за да виждаш по-хубаво, ами .. нищо няма да видиш. Единствената възможност е някой да те носи на конче, или да вземеш билет за седящите места на трибуната. В противен случай, единственото, което ще запомниш, ще бъде звукът от концерта.

 

• Една от най-трудните задачи винаги е да се видиш в някое огледало. Ясно е, че когато отидеш до тоалетна ще си оправиш и грима, и прическата. Но това се оказва по-трудно, отколкото се предполага да бъде. Просто защото си нисичка. Не винаги можеш да се видиш, ако огледалата са по-високи..

 

• Ако вкъщи имаш от онези перални машини, които се отварят отгоре, а не отпред, значи със сигурност знаеш за какъв проблем говоря – ако днес ти трябва да простреш прането, значи изпитваш трудност да извадиш прането, защото всеки път когато опиташ, рискуваш да паднеш в пералнята..

 

• Когато отидеш на басейн, най-добре да плуваш в детския, защото в басейна за възрастни определено няма да ти бъде комфортно. Вероятно едва-едва ще си показваш главата над водата, а това не е много приятно..

 

• Когато седнеш на някой стол, краката ти винаги висят надолу, защото не могат да докоснат земята. А така изглеждаш като малко дете.. Не можеш да направиш сериозно впечатление, защото просто не ти се получава.

 

• Винаги, когато си купуваш дрехи, имаш проблем – независимо дали ще е рокля, пола или панталон.. Няма значение, защото ако е блуза ръкавите не ти пасват и са по-дълги; ако е панталон, крачолите се влачат и те спъват; а ако е рокля, ами.. просто ти виси. Доста неприятно, особено ако ти трябва дреха за специален повод.

 

• Винаги, когато искаш да прегърнеш някоя своя приятелка, главата ти се оказва неизбежно в областта на гърдите ѝ, което понякога е много конфузно. Още по-конфузно е, когато прегърнеш момче, защото там вече ти е ясно докъде точно му стигаш..

 

• Когато отидеш на пазар за късо яке, но всяко късо яке ти седи като най-обикновено яке, или по-лошо – като дълго яке, ако наистина си мноооого нисичка.

 

• Всеки път когато отидеш до супермаркета, а някоя от необходимите ти стоки е на високо и ти не стигаш до нея.. Е, има си и положителната страна – винаги можеш да помолиш някой висок хубавец да ти свали продукта, а после може да си размените номерата, защо не?

 

Истината е, че момчетата харесват нисички момичета. Те признават, че ги намират за много сладки. Е, въпреки екзистенциалните проблеми на момичетата, които са нисички, ако си такава и обърнеш внимание на положителните страни на това, мисля, че би могла да бъдеш една идея по-доволна.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Bomber
преди 7 години
0
1
!
Отговори
http://9gag.com/gag/aYLNmpN?ref=fsidebar
Страница 1 от 1