.

Как подписът ти говори за теб [част втора]

Как подписът ти говори за теб [част втора]
Снимка: Pixabay

Първо, започвам с факта, че подписът, който виждаш на горната снимка, е подписът не на кой да е, а на самия Майкъл Джексън. Ако си фен, можеш да го изследваш след като дочетеш втората част на тази статия, за да е изследването ти възможно най-точно.

 

В първа част се запозна и с първите значения на малките знаци в подписа ти за самия теб, а също и за чуждите подписи, както и за личностите зад тях.

 

Представям ти втора част, с която да завършиш изследването си:

 

Подпис, в който буквите са стилизирани и украсени – говори, че човекът обича да се хвали и самопохвалва, както и че често е неискрен. Това е човек, който харесва да демонстрира неща пред околните.

 

Подпис, който е просто самото име с прости изписани букви – говори за много голяма логичност на човека.

 

Прибран, компактен подпис – такива хора са тактиците, те имат ясен план, който искат да следват и са помислили за всичко. Опитни, сръчни, внимателни.

 

Разтеглен, протяжен подпис, заемащ много пространство – това пък са стретезите, те са добри лидери, водачи и смели военачалници.

 

Подпис, в който личи да е натискано и удебелявано – говори за това, че човекът е екстраверт, който обича парите и материалните придобивки.

 

Подпис, в който някои букви се губят и не е добре натисната химикалката – говори за ниско самочувствие, самокритичност, може би дори наличието на комплекси и несигурност.

 

 

Подпис, който има черта под себе си – говори за евентуално егоистично чувство, както и за чувствителност.

 

Подпис, чиято черта минава над него – говори за суета, за голяма амбициозност. Тези хора стремглаво се хвърлят в живота с главата напред, с единствена цел да постигнат всичко, което желаят и повече, отколкото предполагат, че могат.

 

Подпис, чиято черта минава през самия него – говори за чувствителност и липса на вяра в самия себе си.

 

Подпис, който има някаква голяма вертикална черта в себе си – такъв човек е предпазлив, той не обича и не понася да му държат сметка, да му нареждат и да се налага да изпълнява чужди команди.

 

Подпис с голямо издължаване на буква, която е начална за него – говори за липса на въображение и креативност.

 

Подпис, с голямо издължаване на буква в средата на подписа – такъв човек изпитва затруднения да приведе идеите си в реалност, в следствие на несигурност и предубеденост.

 

Подпис, чиято последна буква е издължена – говори за трудности в довършването на поетите и започнати задължения и действия.

 

Подпис, в който буквите имат доста завъртулки (като при ръкописната буква „д“, „ц“, „щ“, „у“ и т.н.) – говори за независимост, инатливост, резервираност и воля.

 

Подпис, който завършва с точка – говори за изключителна дисциплинираност.

 

Подпис, в който точката се намира някъде по средата или в самото начало – говори за предвидливост, човек с такъв подпис е отдаден и първо мисли, а после говори. Първо проучва, а после се залага с работата.

 

Симетричен подпис (в който елементите са изобразени почти огледално) – говори за възможността на човека да привиква с рутинна работа, да я върши систематично и организирано. Колкото по-монотонна работа, толкова по-добре.

 

Много сложен подпис, с много елементи и завъртулки, претруфен – говори за предразположеността на човека да се занимава с проблеми, които не съществуват реално като текуща заплаха.

 

Подпис, в който има някаква линия, която започва накрая и стига до началото на самия подпис – говори за силна аналитичност на личността.

 

Подпис, който изглежда вълнисто изписан – говори за адаптивност, дипломатичност, както и гъвкавост.

 

Подпис, в който последните букви са малки и се размиват недоизписано – такива хора много често губят интерес към работата си, точно преди да я завършат докрай.

 

Подпис, в който последните букви са доста по-големи и доминиращи – говори за неумението да се пазят тайни. Такъв човек се активизира доста точно на финалния етап от работата.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...