.

Котка оцеля, след като бе изпрана в пералнята

Котка оцеля, след като бе изпрана в пералнята
Снимка: iStock

Някои стопани на животни са изключително разсеяни, а това може да доведе до фатални ситуации.

 

Котаракът Боби от Нотингам обаче е имал късмет и е използвал един от 9-те си живота. Животно оцеля, след като бе изпрано при 60-градусова програма в пералнята на собственичката си.

 

Домашният любимец се оказал на неподходящо място в неподходящо време, след като решил да си почине сред мръсното пране.

 

 

Неговата собственичка Лиза Кийфи пуснала пералнята, без да знае, че котаракът е вътре. Тя разбрала какво се случва, след като чула силен шум от машината. Лиза извадила Боби след почти 2 минути, прекарани във водата. Тя веднага го завела на ветеринарен лекар, който установил, че котаракът е в шок, с понижена телесна температура и има нужда от вливане на течности.

 

Докторът, който прегледал Боби, сподели, че през неговата 15-годишна кариера никога не е виждал и не е чувал за подобен случай.

 

Лиза споделила, че и друг път се е случвало да намира котаракът в пералнята и да го вади, преди да пусне прането. Точно преди инцидента тя го извадила, за да сложи още дрехи. Боби обаче явно се е вмъкнал повторно на любимото си място за отдих.

 

Котаракът със сигурност цял живот ще помни неприятното изживяване и няма вече да се доближава до пералнята, камо ли да спи в нея.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...