.

Проблемите, които само ниските момичета имат и разбират

Проблемите, които само ниските момичета имат и разбират
Снимка: iStock

Да си джобно гадже не е никак лошо, но ниските момичета имат проблеми, които високите нямат и не разбират. Често ситуациите, в които изпадат миньончетата са комични, но понякога са и леко дразнещи.

 

Виж кои са проблемите, които имат ниските момичета:

 

Завинаги ще останеш „бебето“ в компанията – без значение на каква възраст си и дали приятелите ти са по-големи или по-малки от теб, ти винаги ще бъдеш бебето на компанията. Но това не бива да те притеснява, няма нищо по-хубаво от това човек да бъде младолик.

 

Трудно си намираш обувки – и когато това най-накрая се случи, си купуваш във всички възможни цветове. Все пак не е никак лесно да си намериш готини, дамски обувки 35-и номер.

 

 

С дрехите също не е никак лесно – много трудно ти е да си намериш дрехи, които да ти стават както в талията, така и на дължина. Единствените панталони, които са ти ОК на дължина, всъщност са 7/8.

 

Винаги се изкарваш по-висока, отколкото си – истината е, че си висока едва 152 сантиметра, но то винаги твърдиш, че си 153. Звучи ти по-добре, а и този 1см. е изключително важен за теб!

 

Хората с удоволствие отбелязват ръста ти – те си мислят, че когато ти кажат, че си малко, сладко миньонче, ще се зарадваш, но това не е така. Ти много добре знаеш, че си ниска и нямаш нужда от допълнително констатиране на този факт.

 

И обичат да се шегуват с ръста ти – да, хората обичат да си правят шегички относно височината ти, а ти искаш или не се правиш, че ти е смешно.

 

Често ти искат лична карта – когато отиваш на дискотека или си купуваш алкохол/цигари, ти искат лична карта. Това не бива да те обижда, а трябва да те радва, защото да си младолик е нещо хубаво.

 

Понякога, когато седиш на стол, краката ти не стигат до пода – ако столът е от по-високите, много вероятно е краката ти да не стигат до пода и да ги риташ един в друг. И понеже това, че не стигаш с крака до пода, те изнервя, ти започваш да ги риташ все повече и повече и съответно отстрани изглеждаш като малко, изнервено момиченце.

 

Другите те мислят за по-малка, отколкото си – сега това може и да не ти харесва, но след време със сигурност ще цениш младоликия си външен вид.

 

Никога не правиш selfie снимки – когато се снимате заедно с тайфата, никога не си тази, която държи смартфона и прави снимките. Това е готино, защото може да си в каквато си поза поискаш и другите няма да те упрекват, ако снимката не се е получила.

 

Наричат те „сладурче“ - понеже си нисичка, мъжете нямат навика да ти казват колко си секси и колко си привлекателна, а ти казват, че си голямо сладурче. Този комплимент обаче никак не ти допада, защото не си кученце, а момиче, което иска да излъчва сексапил и това да се забелязва от представителите на силния пол.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...