.

4 досадни неща, които могат да ти се случат, когато излизаш на клуб с приятелки

4 досадни неща, които могат да ти се случат, когато излизаш на клуб с приятелки
Снимка: Pixabay

Винаги е забавно да излизаш с приятелки. Гримирате се, пробвате чужди дрехи и слушате музика. Запоявате по-отрано и се забавлявате с ясната идея, че отивате да танцувате със същата тази цел – забавление. Само дето…

 

Мъжката част в клуба е на друго мнение. Не че и мъжете не отиват да се веселят просто за да се веселят, но в много от случаите отиват, за да ловуват. Когато ти и твоите приятелки нямате никакво желание да бъдете закачани по този начин се получава сериозно неразбирателство. Искате само да танцувате и да пиете, но в някакъв момент ви се лепва един или няколко мъжки индивид и решават а се търкат във вас, тъй като щом сте само момичета и изглеждате толкова секси, очевидно си го търсите. Полезния ход тук е да се обърнеш учтиво към тях, да кажеш с кратки думи и много жестове, че не ти и твоите приятелки не сте заинтересовани и да се надяваш, че ще се откажат. Ако не се и много започне да ти писва или се престорете, че сте лесбийки – което може да има обратен ефект – или викнете охраната. Всеки клуб си има такава.

 

 

Една от приятелките ти се напие зверски. Почти всеки има смущаваща история, свързана с безпаметно напиване, от което само като си спомниш и ти става лошо от алкохол. Хората реагират различно, когато се напият. Някой заспиват, други стават агресивни, а трети  - много любвеобилни и бъбриви. Нищо лошо в третия вид, само че когато сте на клуб с още хора може да бъде стресиращо. Въпросната пияна приятелка стига до момент, в който няма нищо против да се присъедини към онези мъже, които охраната току-що е разкарала от вас по твоя молба. Няма нищо против да излезе от клуба и да не знаеш къде е, защото си е оставила телефона на масата. И няма нищо против да заговори всеки и всичко с висок глас и много, много смях. Очарователно е да я наблюдаваш такава, но твоето прекарване в клуба се превръща не в танци и забава, а в това да бъдеш бодигард и да държиш косата й, когато започне да повръща.

 

Токчета. Особено ако принципно не обуваш подобен тип обувки, но си решила за тази една вечер да сложиш токове, те чака сравнително мъчение. За някои дами токът е изключително удобна обувка, до толкова, че се справят перфектно и да тичат с тях. За други това е китайско мъчение, което те оставя с мазоли и болки в краката за следващите три дни. Особено когато се опитваш да танцуваш лудешки е достатъчно един път да се завъртиш романтично в кръг, за да загубиш равновесие и едвам да не се претрепеш. Винаги си носи едни нормални обувки в чантата, просто за всеки случай.

 

Сметката на края на вечерта. Не си излязла само с две приятелки, а с малко повече. Знаете колко горе-долу варират цените, но в ход на вечерта нещо се обърква малко. Поръчвате си питиета, след това само по един два шота, след това още едно питие, след това и малко фъстъци. Когато си поискате сметката виждаш цифра, която ти е малко сложно да преглътнеш. Разбира се, всеки знае какво е пил и е ясно, че никой не ви е метнал – действително трябва да платите толкова пари, но първия ти поглед към числото може да е доста стряскащ, особено ако си останала единствената трезва в компанията.  


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...