.

Любимият ти цвят показва какви неща ти харесват по време на секс

Любимият ти цвят показва какви неща ти харесват по време на секс
Снимка: iStock

Любимият ти цвят говори много за теб. Той дори може да разкрие какво желание имаш за сексуални игрички. Ако искаш да разбереш повече и за партньора си, разбери кой цвят харесва и дочети статията :)

 

Зелено


 

Този цвят се харесва на нежните и чувствителни личности. Жените винаги правят секс, все едно досега никога не са, а мъжете са готови на всичко, за да изпълнят желанията на своята партньорка. Тези хора са изключително верни са партньорите си и трудно се впускат в нови сексуални приключения.

 

Розово


 

Феновете на този цвят са склонни към флиртове и изневери. Жените имат навика да обещават повече, отколкото дават. Те са незрели в отношенията си с половинката. Мъжете пък са склонни да сменят партньорките си често и с удоволствие се впускат в нови приключения с непознати жени.

 

Червено


 

Всеки човек асоциира този цвят със страст. Хората, харесващи червено, знаят как да се наслаждават на секса и на физическия контакт. Възможно е понякога да проявяват лека агресия към противоположния пол. Ако и двамата партньори харесват червения цвят, те често експериментират по време на секс и пробват нови и нови неща.

 

Оранжево


 

Почитателите на оранжевото обичат да предизвикват фантазията на половинката си. За тях любовната игра и нежните докосвания са не по-малко важни от самия секс.

 

Жълто



 

 Тези хора определено имат добре управляван сексуален нагон, а по време на секс предпочитат да са пасивни и предотстъпват доминиращата роля на партньора си. Хората, харесващи жълто, никога не отказват чуждата инициатива и рядко налагат своят.

 

Синьо


 

Хората, които харесват този цвят, смятат, че сексът е изкуство. Мъжете са като пианисти, леко изследват женското тяло и внимателно изслушват за нуждите на половинките си. Жените харесват любовната игра не по-малко от самия секс.

 

Лилаво


 

Мъжете и жените, които харесват лилавия цвят, са на мнение, че сексът си е чиста загуба на време. Представителките на нежния пол са по-загрижени за своята коса, отколкото дали приятелят им се наслаждава на секса. Мъжете пък подхождат към сексуалния акт като към задължение и не се вслушват в чуждите желания.

 

Сиво



 

Почитателите на сивото са колебливи и несигурни любовници. Те имат нужда от време, за да вземат решение и трудно поемат задължения. За тях сексът е начин да се отговори на нуждите и рядко изпитват истинско удоволствие по време на акта.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...