.

Секс играчките, които струват цяло състояние

Секс играчките, които струват цяло състояние
Снимка: iStock

Няма спор – сексът продава! Но няма да обсъждаме порно филмите и хората, които правят секс за пари, а едни от най-луксозните и скъпи секси играчки, които струват не малко състояние. Кои са те?

 

Вибратор за 1 млн. долара – вибраторът е направен от платина, а по него има диаманти, сапфири и перли, една от които служи за бутон за пускане и може да се маха и носи на колие.

 

 

Златно дилдо – 18-каратова секс играчка със специално проектирана форма, която пасва идеално на всяка представителка на нежния пол. Играчката има и заключващ механизъм, който не ѝ позволява да се включва случайно. Златното дилдо идва в комплект със зарядно и струва „само“ 15 000 долара.

 

Платинен вибратор с 28-каратови диаманти – вибраторът е дело на калифорнийската компания JimmyJane и се продава за 3250 долара.

 

Секс играчка с конска опашка – тази играчка наподобява рог на еднорог и е изработена от сребро и истинска конска опашка. Предназначена е за анален секс и струва 3475 долара.

 

Дилдо с пръстен – 18-каратовият вибратор е направено от бяло злато и е инкрустиран с диаманти, а част от него представлява пръстен, покрит със 177 диаманта, който може да се носи като бижу. Цената на тази секс играчка е 59 154 долара.

 

Дизайнерско бижу и секс играчка – играчката е направена от злато и може да се носи по всяко време. Тя е изключително подходяща за масаж, а цената ѝ е 4254 долара.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...