.

Имената с най-тежка съдба [част втора]

Имената с най-тежка съдба [част втора]
Снимка: iStock

Когато двама родители очакват своето дете, те започват да мислят най-различни имена за него. Някои двойки държат детето им да е кръстено на някоя баба или дядо, докато други предпочитат да измислят име, което им харесва. Има обаче няколко имена, които са красиви и може да ти харесват, но те съветваме да не кръщаваш детето си с тях. Кои са те?  

 

 

Юлиан – хората с това име имат много изпитания през живота си, както в личен, така и в професионален план. Мъжете с това име често се стараят да достигнат кариерни висоти, но в определен момент всичко се руши и им се налага да започнат отново. Юлиан ще успее да се справи с този проблем, но задачата му е усложнена от проблеми със здравето, които са свързани с нервната система. В личен план също го очакват трудности. Напълно възможно е да се стигне до трагични събития в семейството, които ще оставят непоправими щети в психиката на Юлиан.

 

Роман – животът му се усложнява от непостоянството и неумението му да се съсредоточи само върху едно нещо. Той постоянно търси – по-добра работа, по-красива и умна приятелка, по-верни приятели, по-скъпи джаджи и т.н. Годините минават, кариерата му все още е в началото, а личният му живот куца.

 

Адам – може би се досещаш, че всички проблеми на Адам идват от жените. Мъж с такова име от ранно детство се вълнува от представителките на нежния пол и ги поставя на почетното първо място в живота си. Това обаче прави живота му труден и се отразява и на всички други сфери от живота – кариера, финанси, образование и т.н.


Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...