.

Седмичен хороскоп за тийнейджъри

Седмичен хороскоп за тийнейджъри
Снимка: iStock

Овен

 

Прекалено сте самоуверени до степен на самонадеяност. През тази седмица сте склонни непрекъснато да провокирате някакви конфликти с всеки, който ви се мотае пред погледа.

 

Не всички ще са склонни да ви отстъпват, така че мислете и за последствията. Може би отстоявайки принципите си за справедливост засягате нечии интереси?

 

Телец

 

Независимо, че не сте от хората активно практикуващи спортни занимания, дългия престой в затворено пространство поради ниските температури ви разваля настроението. Даже удължената ваканция не ви радва. Ставате все по-чувствителни и раздразнителни.

 

Комбинирайте въображението с вродената си сръчност. Занимайте се с нещо ново като плетене, оригами, изонит или декупаж. Ще се учудите колко е увлекателно и колко бързо лети времето.

 

Близнаци

 

Всички знаят колко сте изобретателни, но и всички знаят колко сте невнимателни и хаотични. Поредният експериментаторски порив ви е обхванал изцяло през тази седмица.

 

Преди да се захванете с каквото и да било ново занимание е желателно да го обсъдите у дома, да се запознаете подробно с наличната информация и да спазвате инструкциите за безопасност.

 

Рак

 

Липсата на разнообразие ви се отразява зле. Като не сте интензивно заети си измисляте несъществуващи проблеми или пък просто ги създавате. Бързо се справяте с уроците, но бързо ли се справяте с битовите задачи у дома?

 

Разполагате с достатъчно време, за да отмените родителите или по-възрастните ви братя (сестри) в ежедневните задължения. Направете го, няма да съжалявате. Намесата ви ще бъде високо оценена и добре възнаградена.

 

Лъв

 

Причината за някои неприятности може да не е в това, че околните „не ви разбират“, а в твърде авторитарното ви поведение. Ако не обичате вас да ви командват защо си мислите, че някой друг обича?

 

Подхождайте към хората от групата си така, както искате да подхождат към вас. Бъдете повече приятели, отколкото босове и приемайте чуждите грешки с разбиране.

 

Дева

 

Настроението ви е нестабилно. В състояние сте много бързо да преминете от една крайност в друга. Да смените ентусиазма с апатия или усмивката със съмнение. При това по абсолютно неясни причини.

 

За вас ще е по-добре да сте по-често с любимите си занимания, отколкото в компанията на приятелите си. Трябва ви време, за да осъзнаете на какво се дължи необяснимата тревога, да споделите, да обсъдите с близките си и да се освободите от нея.

 

Везни

 

Трудно ви е да се ориентирате в обстановката и да разпределите времето си. Тази несигурност: ще има ли ваканция, грипна ли ще е или снежна, ще взимате ли нови уроци, да носите ли учебници... наистина ви действа изнервящо.

 

Не се шашкайте толкова, живеете във века на интернета и глобалната информация. Социалните мрежи и сайтовете са за това – да се информирате своевремеменно. По-важно е не дали ще бъде удължена ваканцията, а да не се разболеете точно в същия период.

 

Скорпион

 

Околните може да преценят поведението ви през тази седмица като твърде странно и непредсказуемо. Ту се дистанцирате с идеята да сте самостоятелни и да действате според собствените си правила, ту търсите компания, но за да я адаптирате пак към своите идеи.

 

Наистина е важно да останете и да действате за известно време сами. Така ще установите до къде ви стигат възможностите и ще оцените обективно получената помощ.

 

Стрелец

 

Стремително се движите към целите си. Бъдете готови, че резултатът може да се окаже различен от очакванията ви. Приятелите ви може да не одобрят вашите действия и да ви откажат съучастие. Ще е разочароващо, но ще е факт.

 

Променете тактиката. Вместо да се сърдите ще е по-добре да обсъдите случката с по-опитни от вас. Така ще видите собствената си грешка и ще се справите със ситуацията.

 

Козирог

 

Ще впечатлите всички с разсеяността и лошата си организация. Прекалено сте впечатлителни и в състояние дълго време да съзерцавате някакъв обект или да разсъждавате върху някакъв факт. Не е лошо, но не забравяйте привичните си задължения.

 

Не стойте дълго в затворено помещение. Излизайте на открито, макар и за кратко, движете се. Общувайте реално, а не виртуално.

 

Водолей

 

Ако във вашия район не е обявена ваканция, то едва ли ще се случи нещо ново, което неудържимо би привлякло вниманието ви. Новите неща ще си ги измислите по-скоро самите вие и ще се забавлявате, експериментирайки с търпението на околните.

 

Ако, обаче, се наложи да останете известно време у дома, то ще разполагате с достатъчно време да си помислите какво наистина ви харесва, с какво бихте желали да се занимавате. Важен момент за не толкова далечния ви житейски избор.

 

Риби

 

Здравословното ви състояние през тази седмица ще е доста нестабилно и деликатно. Не е желателно да общувате с много хора. Не е желателно и да пътувате. Може би дълго време сте увещавали родителите си да ви пуснат на кратка екскурзия, но на този етап е по-добре да я отложите.

 

Ако сте във ваканция, то занимавайте се на закрито. Ниските температури ще ви се отразят зле, дори и да сте топло обути и облечени. Използвайте свободното време за довършване на изостаналите си задължения.


Седмичният тийн хороскоп е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...