.

Седмичен хороскоп за тийнейджъри

Седмичен хороскоп за тийнейджъри
Снимка: iStock

Овен

 

Изведнъж ще установите, че отношенията с гаджето (или обекта, когото наричате така) са доста странни, че имате принципни различия по основни въпроси и че конфликтът, както изглежда, е неизбежен. Материалът в училище няма да е повече от обикновено, но на вас ще ви се стори непосилно труден за научаване. Нищо чудно в края на седмицата да се чувствате като Сизиф. Ако не знаете кой е той, точно сега е моментът да разберете.

 

Телец

 

Във връзка с усвояването на новите уроци ще си намерите и нов приятел. Първоначално ситуацията ще е доста приятна, но бъдете внимателни. Не бива да игнорирате старите си приятели. Избирайте старателно дрехите, с които ще се обличате и си пазете гърлото. Не е изключено да развиете вирусна инфекция, при това много бързо. Алармирайте родителите си и започнете лечение незабавно.

 

Близнаци

 

Настроението ви ще е доста променливо и не е желателно да оставате за дълго насаме със себе си. С каквото и да се захванете е хубаво да го правите с компания. Не позволявайте на тъжните мисли да завладеят съзнанието ви. Нищо от текущата работа няма да ви затрудни, стига да сте с подходящо обкръжение и да споделяте тревогите си откровено.

 

Рак

 

Почти непрекъснато създавате поводи за разногласия както у дома, така и извън. Внушавате си, че никой не ви разбира и че всички искат да ви се противопоставят. Помислете добре. Възможно ли е и родителите, и роднините, и съучениците, и приятелите да грешат, само вие да сте в правилната позиция? Очевидно нещо не е наред и ако анализирате поведението си със сигурност ще установите причината.

 

Лъв

 

През тази седмица всеки, с когото общувате ще си има „лична роля“ в собственото ви съзнание. За някого решавате, че трябва да ви помага в училище. За друг – че трябва да ви съдейства в извън класните занимания. А трети си набелязвате като обект за свалка. Ако „обектът“ след първите няколко атаки остане все така недостъпен, както в началото, а някой от останалите „изпълнители“ денонощно търси присъствието ви не е лошо да помислите дали разпределението ви е било правилно.

 

Дева

 

Очертават се финансови проблеми през тази седмица. Предмет, с който си служите ежедневно ще се повреди или ще го изгубите. Родителите изобщо няма да се впечатлят от обясненията ви и няма да ви увеличат джобните, така че ще се наложи да се справяте самостоятелно. За ваша радост, приятелите ще помогнат. В края на седмицата е възможно да гостувате някъде, където ще ви е много приятно.

 

Везни

 

Отрицателните емоции ще са повече от положителните. В училище няма да ви спестят критиките за задача или проект, който не сте предали на време. Гаджето ще има много работа и малко време за вас. Родителите непрекъснато ще напомнят, че имате битови задължения и трябва да си ги свършите. Накрая толкова ще ви писне, че ще ви се иска да емигрирате на Северния полюс. Няма да се наложи, защото близки роднини ще ви вземат при себе си и ще компенсират всички неприятни преживявания.

 

Скорпион

 

Постарайте се да преценявате събеседниците си по-критично и да не откровеничите с всеки срещнат. Не е изключено някой, който при това изобщо на ви познава, да пусне неприятна клюка по ваш адрес, която много бързо ще стане тема на всеобщо обсъждане. Чувството ви за справедливост определено ще бъде дълбоко засегнато. Не се разправяйте поединично с всеки, просто запазете спокойствие и заявете публично, че това е интрига. Случката ще ви покаже кои са истинските ви приятели.

 

Стрелец

 

Оформяйки успеха си за този срок вероятно ще се замислите за резултатите, които трябва да постигнете в края на годината. Добра идея, но не е лошо да помислите с какво искате да се занимавате по принцип, като професионална ориентация или последващо обучение. Може да обсъдите въпроса и с родителите си. Така ще имате възможност да си организирате допълнителна подготовка, ако се налага. И имайте пред вид, че не е задължително вашият избор да съвпада с този на обекта на чувствата ви.

 

Козирог

 

Ще се наложи ожесточено да отстоявате позициите си. Ще установите, че учителите (или поне част от тях) толерират съученик, който по никакъв начин не може да ви конкурира със знанията и уменията си. Неприятният факт е, че хем знае по-малко, хем му (й) пишат по-високи оценки. Благодарение на активната намеса на съучениците и приятелите ви конфликтът ще бъде овладян. След „края на битката“ ще установите, че някой ви наблюдава с искрено възхищение.

 

Водолей

 

Доста динамична и изпълнена със събития седмица. Вълнуващи ще са най-вече личните отношения. Не е изключено да се разделите с някого, за да започнете нова връзка. Както и не е изключено тази нова връзка много скоро да ви омръзне и да съжалите за раздялата. И в двата случая ще намерите начин да оправите нещата. Що се отнася до училищните и домашни задължения, то тях ще си ги изпълнявате „на автопилот“ и няма опасност да пропуснете нещо важно.

 

Риби

 

Съществуват предпоставки да развалите отношенията с най-добрия си приятел(ка) по повод личност, в която сте на път да се влюбите, че и нещо повече. Колкото и да ви съветват, каквото и да ви разказват за въпросната персона не сте в състояние да го приемете и поставяте под съмнение цялата информация. В крайна сметка, ще се дистанцирате от близък, за да установите самостоятелно, че изборът ви е бил погрешен. Припомнете си прекрасната песен на Елтън Джон Sorry Seems To Be The Hardest Word. Класика в жанра! Печелившата тактика е да се извините.

 

Седмичният тийн хороскоп е изготвен от П. Георгиева



Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...